Kvällens filmer: Les misérables, Pan, Ett päron till farsa på semester i…

Les misérables

Idag söndag den 18 juni sänds följande filmer på TV: Les misérables, Pan, Ett päron till farsa på semester i Europa, Dum och ännu dummare, Ett päron till farsa i Las Vegas, Cocktail

Les misérables

Les misérablesAmerikansk-brittisk musikal från 2012. Den tidigare fången Jean Valjean jagas genom åren av den hänsynslösa polismannen Javert, efter att han en gång brutit mot sin villkorliga frigivning. När Valjean går med på att ta hand om fabriksarbetaren Fantines unga dotter Cosette blir det starten på en serie händelser som kommer att förändra deras liv för alltid. Musikalfilm som utspelas under första halvan av 1800-talet efter Victor Hugos roman med samma namn.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:50. Läs mer om Les misérables

Pan

PanAmerikansk äventyrsaction från 2015. I andra världskrigets London möter vi barnhemspojken Peter som kidnappas av pirater och hamnar i magiska Landet ingenstans där piratskepp kan flyga. Peter ställs mot den onde piraten Blackbeard men får hjälp av gruvarbetaren James Hook och hövdingadottern Tigerlilja.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05. Läs mer om Pan

Ett päron till farsa på semester i Europa

Ett päron till farsa på semester i EuropaAmerikansk komedi från 1985. Clark Griswold åker på semester med sin fru Ellen och deras barn Rusty och Audrey. Denna gång går resan till Europa, och familjen besöker bland annat London, Paris, Italien och Tyskland. Således är det upplagt för nya äventyr och överraskningar under resans gång, eftersom familjen Griswold har problem med språket. Frågan är vad som kommer att hända denna gång.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 18:00. Läs mer om Ett päron till farsa på semester i Europa

Dum och ännu dummare

Dum och ännu dummareAmerikansk komedi från 2003. Året är 1986 när Harry träffar livskamraten Lloyd och skolans rektor lurar dem att delta i ett projekt där de ska föreställa särskoleelever.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Dum och ännu dummare

Ett päron till farsa i Las Vegas

Ett päron till farsa i Las VegasAmerikansk komedi från 1997. Clark Griswold reser med sin familj till Las Vegas. De skall avverka alla sevärdheter och roliga attraktioner. Men i spelstaden finns också oändliga möjligheter att både spela och klanta bort sina pengar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Ett päron till farsa i Las Vegas

Cocktail

CocktailAmerikanskt romantiskt drama från 1988. Brian Flanagan drömmer om framgång som börsmäklare. Men snart inser Brian att det ligger mer pengar i att servera drinkar än i aktier. Brian dras in i en värld av sex och lättförtjänta pengar. Karusellen snurrar allt snabbare och utan att kunna hejda det går han mot katastrofen. När han möter och förälskar sig i servitrisen Jordan Mooney tvingas han välja mellan kärlek och pengar, ett val som kommer att bli svårare och mer dramatiskt än vad Brian någonsin föreställt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Cocktail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *