Kvällens filmer: Letters to Juliet, Sisters, We are Marsh…

Letters to Juliet, Sisters, We are Marshall, Fireflies in the garden, The Cottage

Letters to Juliet

21:00 – 23:10

Letters to JulietAmerikansk romantisk komedi från 2010. På semester i romantiska Verona utforskar Sophie staden på egen hand medan hennes fästman tillbringar sin tid med att arbeta. Hypnotiserad av muren med brev till Julia vid Capulets hus blir hon snart vän med Julias sekreterare, som flitigt besvarar dem varje dag. När Sophie hittar ett brev som förblivit obesvarat i decennier svarar hon själv. Till hennes förvåning anländer brevets författarinna, Claire, och hennes stela sonson och sveper med henne på ett romantiskt äventyr hon aldrig kunnat föreställa sig… (n)

Sisters

01:10 – 02:55

SistersAmerikansk thriller från 2006. Om siamesiska tvillingar som skildes åt vid födseln. En psykolog utför kontroversiella försök på båda. Och en reporter har sett den ena begå ett mord. Men vad är sanning och vad är lögn? Och varför ser man aldrig båda tvillingarna samtidigt? (n)

We are Marshall

16:25 – 18:55

We Are MarshallAmerikanskt drama från 2006. Ett flygplan med Marshall Universitys amerikanska fotbollslag ombord störtar och nästan alla passagerare omkommer. Vi följer hur hela orten hjälps åt att bygga upp ett nytt fotbollslag. Filmen bygger på en sann historia (n)

Fireflies in the garden

00:00 – 01:55

Fireflies in the GardenAmerikanskt drama från 2008. Utifrån sett är familjen Taylor en lycklig och framgångsrik familj. Men under den polerade ytan döljer sig en historia full av mörka hemligheter. Och en tragisk bilolycka väcker det förflutna till liv igen (n)

The Cottage

01:50 – 03:40

The CottageBrittisk thriller från 2008. Bröderna David och Peter är i desperat behov av pengar och kidnappar Tracey som är dotter till en mäktig gangster. Men det hela går inte som de tänkt sig då Tracey rymmer till skogs och får med sig Peter som gisslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *