Kvällens filmer: Life happens, Resident Evil: Apocalypse, Tillbaka till…

Life happens

Idag fredag den 26 juni sänds följande filmer på TV: Life happens, Resident Evil: Apocalypse, Tillbaka till framtiden, Place beyond the pines, Ultraviolet, The three musketeers, King Arthur, Whip it!, Starship Troopers 2, Polisskolan: Uppdrag i Moskva,

Life happens

Life happensAmerikansk komedi från 2011. När ett av Kims engångsligg resulterar i en oönskad graviditet ändras saker och ting plötsligt. Med hjälp av sina tjejkompisar måste Kim klara av livet som ensamstående mamma, samtidigt som hon oroar sig för att inte kunna träffa kärleken nu när hon har ett barn. Skådespelare: Rachel Bilson, Geoff Stults, Justin Kirk, Krysten Ritter, Kate Bosworth.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:25

Resident Evil: Apocalypse

Resident Evil: ApocalypseEtt virus har förvandlat invånarna i staden Racoon City till blodtörstiga zombier. Den unga Alice har belastats med den svåra uppgiften att få den olycksdrabbade tätorten under kontroll. Tillsammans med en grupp individer som lyckats undkomma den ödesdigra mikroorganismen skrider hon således till verket…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Tillbaka till framtiden

Tillbaka till framtidenAmerikansk science fiction-komedi från 1985. Den unge Marty McFly reser tillbaka till 1950-talet och ställer till det för sig när han blir involverad i sina föräldrars förhållande. Hans egen mamma blir kär i honom och om han inte kan få henne att bli intresserad av hans pappa kommer han själv upphöra att existera. Skådespelare: Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F Wilson, Michael J Fox, Christopher Lloyd.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 20:00

Place beyond the pines

Place beyond the pinesDen mystiske motorcykelstuntmannen Luke börjar begå bankrån för att försörja sin flickvän och deras nyfödda barn. Den oerfarne och ambitiöse polisen Cross korsar Lukes väg och det får stora konsekvenser för dem båda. Ett enda beslut förändrar både deras och kommande generationers liv för alltid.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Ultraviolet

UltravioletEn kvinna är fångad i ett futuristiskt inbördeskrig mellan regeringen och en grupp människor som genom ett genetisk framställt virus fått oanade krafter och förhöjd fysisk förmåga. De är snabbare, starkare och smartare än vanliga människor. För att skydda en ung dödsdömd pojke, och sin egen ras, måste hon kämpa mot regeringen och dess stryrkor.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 00:00

The three musketeers

The three musketeersDe tre musketörerna Athos, Porthos och Aramis lever i skymundan efter ett misslyckat uppdrag. Men när den unge D’Artagnan kommer till Paris för att uppfylla sin dröm att bli musketör blir de tre indragna i sitt tuffaste uppdrag någonsin. De måste förhindra ett krig mellan Frankrike och England.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:15

King Arthur

King ArthurArthur är en motsträvig ledare som vill lämna England och återvända till det stabila Rom. När Romarriket inte längre har sitt grepp om England behöver landet en kung – någon som kan försvara landet mot invaderande saxare, och leda ön in i den nya tidseran. Innan Arthur kan återvända till Rom återstår ett sista uppdrag för honom och hans Riddare av det runda bordet. Med rådgivning från Merlin och med den vackra Guinevere vid sin sida måste Arthur ändra historiens gång.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Whip it!

Whip it!Amerikanskt drama från 2009. Bliss är bara 17, men hon är redan uttråkad. Hon bor i en småstad i Texas och extraknäcker på det lokala fiket. Hon vägrar ställa upp i skönhetstävlingarna som hennes mamma anmäler henne till. Istället går hon med i ett roller derbylag i en grannstad med undanflykten att hon anmält sig till en kvällskurs. Skådespelare: Juliette Lewis, Marcia Gay Harden, Kristen Wiig, Ellen Page, Drew Barrymore.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Starship Troopers 2

Starship Troopers 2Mänsklighetens krig mot de utomjordiska jätteinsekterna har rasat i många år. På en rymdstation i yttre rymden strider en trupp soldater mot de förväxta odjuren, men de kämpar i uppförsbacke. De enorma småkrypen sitter nämligen med trumf på hand.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00

Polisskolan: Uppdrag i Moskva

Polisskolan: Uppdrag i MoskvaDen ryske maffiabossen Konstantine Konali står bakom ett videospel som har den okända funktionen att den sätter säkerhetssystem som är kopplade till datorn ur funktion. Rysslands polis ber USA om hjälp och uppdraget tilldelas polisskolans rektor Lassard och hans trogna följeslagare.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *