Kvällens filmer: Lille soldat, Natt på museet, The A-Team

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Lille soldat, Natt på museet, The A-Team

Lille soldat

Danskt drama från 2008. En ung kvinnlig soldat återvänder hem efter tjänstgöring i Afghanistan, själsligt nedbruten. Hennes far som är involverad i prostitution erbjuder henne jobb som chaufför och livvakt åt en nigeriansk eskortflicka. Skådespelare: Lorna Brown, Finn Nielsen, Trine Dyrholm.

Filmen visas på SVT2 klockan 22:45 – 00:25

Natt på museet

Amerikansk actionkomedi från 2006. Larry Daley är frånskild och har en son. Hans stora problem är att han aldrig lyckas behålla ett jobb. När han får jobb som nattvakt på Naturhistoriska museet i New York ser han framför sig ett enkelt jobb som han kan sova sig igenom. Men jobbet blir inte riktigt som han tänkt sig, det vilar en förbannelse över museet och varje natt vaknar museiföremålen till liv och kaos utbryter. För Larry blir det ett tufft jobb att se till att återställa ordning tills museet öppnar på morgonen. Skådespelare: Robin Williams, Mickey Rooney, Kim Raver, Ricky Gervais, Ben Stiller, Dick Van Dyke, Carla Gugino.

Filmen visas på TV3 klockan 20:00 – 22:15

The A-Team

The A-TeamDe är beväpnade, farliga, extremt charmiga… och helt vansinniga! Häng med på ett adrenalinstint, actionladdat äventyr. Det modiga teamet med veteransoldater har av militärdomstolen dömts för ett brott de inte begått. Nu måste de använda sina unika talanger för att bryta sig ut ur fängelset och tackla sitt hittills tuffaste uppdrag. Teamet består av B.A. Baracus, en flygrädd vapenexpert med en svaghet för allt som glimmar, Templeton ”Face man” Peck, som kan snacka omkull vem som helst, samt Howlin ”Mad” Murdock – en knäppgök och lysande pilot. Det kommer att krävas mod, knivstark tajming och en arsenal av sprängvapen. Baserad på succéserien från 1980-talet. I rollerna ser vi Bradley Cooper, Liam Neeson och Jessica Biel. Håll hårt i popcornen!

Trailer för The A-Team

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:40