Kvällens filmer: Little man, Click, The hills have eyes 2…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Little man, Click, The hills have eyes 2, I could never be your woman, American pie 2, Wild target, Pride and glory, På heder och samvete

Little man

Little ManAmerikansk dramakomedi från 2006. En man som önskar bli pappa misstar en kortväxt kriminell för att vara hans nyadopterade son.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 16:10 – 18:00

Click

ClickAmerikansk komedi från 2006. Arbetsnarkomanen Michael får tag i en fjärrkontroll med vilken han kan stoppa tiden och snabbspola sig förbi olika händelser i sitt liv. Det blir förstås problem så snart kontrollen börjar ta kontrollen!.

Trailer för Click

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:10

The hills have eyes 2

Amerikansk skräckfilm från 2007. En trupp soldater beordras till en öken i New Mexico för att bistå en vetenskaplig expedition som har råkat ut för mystiska försvinnanden. De är vana vid skarpa skott, men det som gömmer sig i bergen överträffar allt de tidigare har varit med om.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:15

I could never be your woman

I Could Never Be Your WomanAmerikansk komedi från 2007. Rosie, en ensamstående mamma i 40-årsåldern, har det inte lätt. Hennes dotter Izzie närmar sig puberteten med stormsteg och hennes senaste tv-projekt har floppat ordentligt. Rosies tillvaro ljusnar dock en aning när hon börjar uppvaktas av ynglingen Adam. Men kan hon verkligen ha ett förhållande med en yngre man?.

Trailer för I could never be your woman

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:00

American pie 2

American Pie 2Amerikansk komedi från 2001. Gänget har precis avslutat sitt första år på college och bestämmer sig för att tillbringa sommaren tillsammans. De hyr ett strandhus och bestämmer sig för att ha den största festen någonsin, men det är mycket som går fel, bland annat misstas en burk superlim för glidmedel.

Trailer för American pie 2

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:05

Wild target

Wild TargetBrittisk-fransk action-komedi från 2010. Victor Maynard är en medelålders lönnmördare som lever för att göra sin fantastiska mor nöjd. Själv har han ett makalöst rykte för sin dödliga effektivitet. Hans professionella rutiner avbryts dock när han blir intresserad av ett av sina tilltänkta offer, Rose. Han skonar hennes liv och får i processen en ung lärling vid namn Tony. De två nya kompanjonerna slår följe med Victor i tron att han i själva verket är privatdetektiv…

Trailer för Wild target

Filmen visas på TV4 klockan 00:00 – 02:05

Pride and glory

Pride and GloryAmerikansk thriller från 2008. När fyra poliser mördas i ett bakhåll får Ray Tierney i uppdrag att sköta utredningen. Till en början tror man att det rör sig om ett narkotikatillslag som gått fel. Men då pusselbitar börjar falla på plats väcks en fruktansvärd misstanke hos Ray – någon inom polisen var inblandad i morden.

Trailer för Pride and glory

Filmen visas på TV4 klockan 02:05 – 05:45

På heder och samvete

Amerikanskt drama från 1992. Två marinsoldater blir åtalade för att ha mördat en medlem i sin pluton på den amerikanska flottans bas i Guantanamo bay på Kuba. Försvarsadvokaten Daniel Kaffee, som är känd för att alltid hitta den lättaste vägen ur ett problem, blir ansvarig för att försvara de båda soldaterna. Den ambitiösa löjtnanten Anne Galloway blir den yngsta marinsoldatens försvarare och när hon börjar rota i fallet blir Kaffee engagerad i att gå till botten med frågan huruvida de två soldaterna följt flottans reglemente eller inte.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:50