Kvällens filmer: Livet efter dig, Robin Hood, Snow White and the huntsman,…

Livet efter dig

Idag lördag den 17 juni sänds följande filmer på TV: Livet efter dig, Robin Hood, Snow White and the huntsman, Ett päron till farsa, Octopussy, Everest, Shakespeare in love, Charlies änglar, Jumanji, Proxima, Patrik 1,5

Livet efter dig

Livet efter digBrittiskt-amerikanskt drama från 2016. Lou är en obotlig optimist i tokroliga kläder som är för fattig för att flytta hemifrån. Will är en tjusig överklasskille som har blivit totalförlamad och tappat livslusten. När hon anställs av hans föräldrar för att hålla honom sällskap inleds en resa som kommer att förändra dem båda.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Livet efter dig

Robin Hood

Robin HoodAmerikansk-brittiskt äventyr från 2010. Efter Rikard Lejonhjärtas död år 1199 återvänder bågskytten Robin och hans vänner från korstågens strider till England. Robin faller för den vackra Lady Marion och försöker befria hennes hemby från det tyranni som utövas av den nye sheriffen i Nottingham. Dessutom inser de laglösa hjältarna att bara de kan rädda landet när förrädare smider planer för att underlätta en fransk invasion.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:25. Läs mer om Robin Hood

Snow White and the huntsman

Snow White and the huntsmanAmerikansk fantasy från 2012. Snövit är den enda i hela riket som är vackrare än den ondskefulla drottningen Ravenna, vilket gör drottningen vansinnig av avundsjuka. Ravenna lejer en jägare för att döda Snövit, men jägaren byter sida när han inser att han blivit lurad. Tillsammans beger sig nu Snövit och jägaren till slottet för att besegra drottningen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Snow White and the huntsman

Ett päron till farsa

Ett päron till farsaAmerikansk komedi från 1983. Familjen Griswold beger sig ut på en semester med förvecklingar. Slutdestinationen är nöjesparken Wallys World. På vägen lyckas de få sin bil plundrad på delar, hämta upp grälsjuka faster Edna och undvika en katastrof då de kraschar genom en vägskylt. När de äntligen kommer fram till nöjesparken är den inte vad de förväntar sig, men Clark vägrar att acceptera ett nederlag och hamnar i trubbel med parkens säkerhetsvakt.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:00. Läs mer om Ett päron till farsa

Octopussy

OctopussyBrittisk action från 1983. Med nöd och näppe lyckas James Bond fly från Latinamerika men han hinner knappt landa i England innan han skickas ut på ett nytt uppdrag. Ett Fabergé-ägg som en tidigare agent lyckats lämna över till engelska ambassaden, innan han blev dödad, har visat sig vara falskt. Det äkta ägget ska säljas på en exklusive auktion. Bond lyckas byta ut äggen och lokalisera köparen, en afghansk prins som kallar sig Kamal. Spåren leder Bond till Indien och smuggeldrottningen Octopussy. Men juvelsmugglingen visar sig vara en täckmantel för en mycket hemskare plan, att starta ett nytt världskrig.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Octopussy

Everest

EverestAmerikanskt drama från 2015. Morgonen den 10 maj 1996 påbörjar bergsklättrare från två expeditioner den sista etappen upp mot Mount Everests topp, världens högsta punkt. Utan förvarning drar en kraftig storm in. Äventyrarna hamnar mitt i en av de häftigaste snöstormarna någonsin. Gruppen måste utstå hårda vindar, många minusgrader och tuffast tänkbara förhållanden i kampen om att överleva mot nästan omöjliga odds.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Everest

Shakespeare in love

Shakespeare in loveBrittisk-amerikansk dramakomedi från 1998. Will Shakespeare har skrivkramp och behöver en stor romans som inspirationskälla och botemedel. Den dyker upp i form av den vackra Lady Viola. Problemen är bara att hon är bortlovad till en annan och att hon lever ett dubbelliv som man för att i hemlighet få spela med i en av Wills pjäser. .

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:05. Läs mer om Shakespeare in love

Charlies änglar

Charlies änglarAmerikansk actionkomedi från 2000. Datageniet Eric Knox har blivit kidnappad vilket kan få katastrofala följder för hans multinationella företag. De tre ”änglarna” Alex, Nat och Dylan kallas in för att genomföra en riskfylld och vågad räddningsaktion. Det står snart klart för dem alla att kidnappningen av Knox bara är början.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Charlies änglar

Jumanji

JumanjiAmerikansk äventyrsfilm från 1995. Syskonen Judy och Peter hittar ett magiskt brädspel som tjänar som dörren till en annan dimension. Ovetande om spelets krafter börjar de spela. Plötsligt släpps Alan, som varit fången i spelet sedan han spelade det 26 år tidigare, lös. Samtidigt sätts en kedjereaktion av faror i gång som endast kan stoppas genom att spelet avslutas.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:00. Läs mer om Jumanji

Proxima

ProximaFranskt drama från 2019. Om franska astronauten Sarah, den enda kvinnliga deltagaren i det rymdprogram som förbereder sig inför en årslång expedition. Sarah är ensamstående mamma till åttaåriga Stella och med lika delar skuldkänslor och mod försöker hon hitta balans i sin roll som banbrytare och mamma.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:35. Läs mer om Proxima

Patrik 1,5

Patrik 1,5Svensk komedi från 2008. Ett homosexuellt par tror att pojken som de ska adoptera är ett och ett halvt år gammal, men han visar sig vara en 15-åring med kriminellt förflutet.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:00. Läs mer om Patrik 1,5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *