Kvällens filmer: London, Crossing over, Den ofrivillige g…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: London, Crossing over, Den ofrivillige golfaren, Den ofrivillige golfaren, forts, Liar liar, Skamgrepp

London

LondonBrittisk-amerikanskt romantiskt drama från 2005. Syd är en rik 20-års kille, som är missbrukare och vars liv håller på att förvandlas från meningslöst till misslyckat. Efter ett rejält knarkparty, vaknar han upp och får höra att han är på väg att för alltid förlora sin ”enda verkliga kärlek”… Syds före detta flickvän ska flytta från New York till Los Angeles.

Trailer för London

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:25 – 02:10

Crossing over

Crossing OverAmerikanskt drama från 2009. Varje dag riskerar tusentals människor livet för att korsa gränsen till USA. De som klarar sig över tvingas till en svår tillvaro som illegala invandrare i ett land där uppehållstillståndet är en fråga om liv eller död. Det är polisen Max Brogans jobb att fånga de flyktingar som lyckas korsa gränsen och ta sig in i landet där allting är möjligt.

Trailer för Crossing over

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:15

Den ofrivillige golfaren

Den ofrivillige golfarenSvensk komedi från 1991. En mindre genomtänkt vadslagning tvingar Stig Helmer Olsson att bege sig till Skottland och förkovra sig i den nya massrörelsen golf. Hans instruktör blir golfläraren Roderick McDougall, en galen man med en mycket vacker dotter.

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 22:00

Den ofrivillige golfaren, forts

Svensk komedi från 1991. En mindre genomtänkt vadslagning tvingar Stig Helmer Olsson att bege sig till Skottland och förkovra sig i den nya massrörelsen golf. Hans instruktör blir golfläraren Roderick McDougall, en galen man med en mycket vacker dotter. 2012.

Filmen visas på Sjuan klockan 22:15 – 23:20

Liar liar

Liar LiarAmerikansk komedi från 1997. Max önskan går i uppfyllelse – under 24 timmar kommer pappa Fletcher inte kunna ljuga. Som advokat ställer det till ett och annat i rätten.

Trailer för Liar liar

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:40

Skamgrepp

SkamgreppAmerikanskt drama från 1994. Tom Sanders förväntas inom kort få en vd-tjänst men ser istället sin karriär gå i kras sedan han blivit sexuellt trakasserad av sin kvinnliga chef.

Trailer för Skamgrepp

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:40