Kvällens filmer: Looper, Bad boys, Rocky

Looper

Idag tisdag den 11 juli sänds följande filmer på TV: Looper, Bad boys, Rocky

Looper

LooperAmerikansk thriller från 2012. Joe är en yrkesmördare vars jobb är att göra sig av med personer som maffian skickar till honom från framtiden. Hans liv verkar röra sig i en positiv riktning tills maffian bestämmer sig för att stänga loopen och Joe får sitt framtida jag skickat till sig för avrättning. Skådespelare: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Bad boys

Bad boysAmerikansk actionkomedi från 1995. I ett försök att fånga ett narkotikagäng sker en förväxling mellan narkotikapoliserna Marcus, som lever familjeliv, och Mike, en äkta playboy. Vittnet Julie tror att Mike är Marcus och för att inte förstöra det förtroende Julie byggt upp byter de två identiteter med varandra. Något som ställer till en hel del problem. Skådespelare: Will Smith, Téa Leoni, Martin Lawrence.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Rocky

RockyAmerikansk action från 1976. Då boxningskarriären inte tagit fart ännu försörjer sig amatörboxare Rocky Balboa på att inkassera skulder åt lånehajen Gazzo. Hans chans kommer. Gazzo tycker dock inte att Rocky är tillräckligt slagkraftig i sitt arbete. Rockys tränare Mickey tror däremot att Rocky har vad som krävs för att bli boxningsmästare. När Rocky får möjligheten att gå en titelmatch mot världsmästaren Apollo Creed tar han chansen. Han blir snabbt känd och uppmärksammad, men priset för framgångarna blir högre än han trott. Skådespelare: Burt Young, Carl Weathers, Thayer David, Talia Shire, Sylvester Stallone, Burgess Meredith.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *