Kvällens filmer: Looper, Total recall, Admission

Looper

Idag torsdag den 9 februari sänds följande filmer på TV: Looper, Total recall, Admission

Looper

LooperAmerikansk thriller från 2012. Joe är en yrkesmördare vars jobb är att göra sig av med personer som maffian skickar till honom från framtiden. Hans liv verkar röra sig i en positiv riktning tills maffian bestämmer sig för att stänga loopen och Joe får sitt framtida jag skickat till sig för avrättning. Skådespelare: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Total recall

Total recallAmerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. Skådespelare: Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine, Colin Farrell, Kate Beckinsale.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Admission

AdmissionAmerikansk romantisk dramakomedi från 2013. En antagningsansvarig på Princeton möter en collegestudent som kan vara den son hon gav upp till en hemlig adoption när han var nyfödd. Skådespelare: Nat Wolff, Ann Harada, Ben Levin, Tina Fey, Paul Rudd.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *