Kvällens filmer: Mad Max bortom Thunderdome, The Change-U…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Mad Max bortom Thunderdome, The Change-Up, IdiotRepubliken

Mad Max bortom Thunderdome

Mad Max bortom ThunderdomeMad Max kommer till Bartertown och tvingas strida på arenan Thunderdome. Han överlever striden men förvisas till öknen där han räddas av ett gäng vilda barn.

Trailer för Mad Max bortom Thunderdome

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:20 – 03:25

The Change-Up

The Change-UpNär Mitch och Dave växte upp tillsammans var de oskiljaktiga bästa vänner, men med årens lopp har de långsamt glidit isär. Medan Dave är en överarbetad advokat, make och trebarnsfar har Mitch förblivit en ensamstående, kvasi-sysselsatt barnrumpa som aldrig träffat ett ansvar han tyckt om. Efter en blöt kväll ute vänds Mitch och Daves världar upp och ner när de vaknar upp i varandras kroppar och fortsätter med att bryta samman som &*#@. Trots friheten från normala rutiner och vanor upptäcker killarna snart att den andras liv är långt ifrån så rosenrött som det en gång verkade.

Trailer för The Change-Up

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:25

IdiotRepubliken

Joe Bowers är något av en nolla som det aldrig kommer att bli något av. Hans liv tar dock en dramatisk vändning när han ställer upp som försökskanin ett topphemligt experiment som går ut på att han ska sövas ner i ett års tid. Men experimentet går fel och Joe vaknar inte förrän 500 år senare i en värld där alla människor är ordentligt korkade. Således är Joe helt plötsligt den smartaste mannen på jorden!

Filmen visas på TV3 klockan 23:25 – 01:10