Kvällens filmer: Mad Max, This Means War, The Descendants

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Mad Max, This Means War, The Descendants

Mad Max

Max Rockatansky är en orädd polis som startar krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som mördat hans familj. Det är ett ”take-no-prisoners-krig” som utspelar sig i ett framtida Australien.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:40

This Means War

Chris Pine (Star Trek) och Tom Hardy (The Dark Knight Rises) spelar tillsammans med Oscarsbelönade Reese Witherspoon huvudrollerna i den här fartfyllda blandningen av explosiv action och galen komedi. FDR (Pine) och Tuck (Hardy) faller båda för den ljuva och charmiga Lauren (Witherspoon). Medan hon försöker välja mellan dem – med hjälp av fräcka kompisen Trish (Chelsea Handler) – startar FDR och Tuck ett episkt krig i kampen om hennes hjärta. Deras färdigheter inom övervakning, samt diverse högteknologiska prylar kommer väl till pass. Må bäste spion vinna!

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

The Descendants

Alexander Payne (mannen bakom den Oscarbelönade filmen ”Sideways”) är tillbaka med en såväl rolig som tragisk berättelse. Matt King (George Clooney) är en likgiltig man och tvåbarnsfar som förvaltar en fastighet som han ärvt tillsammans med sina kusiner. När han precis håller på att göra sig redo för att sälja egendomen och tjäna flera miljoner dollar skadas hans fru allvarligt i en båtolycka, och Matt blir tvungen att omvärdera sitt liv och sitt förhållande till deras två döttrar.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:15