Kvällens filmer: Mad Men, A Perfect Getaway, Mars Attacks…

Mad Men, A Perfect Getaway, Mars Attacks!, Law abiding citizen, Polisskolan 3: Begåvningsreserven

Mad Men

22:00 – 00:00

Reklambyrån Sterling Cooper Draper Pryce i 1960-talets New York. Förra säsongen slutade med att Don tog med sig barnen till Kalifornien för att ta ett sista farväl av den enda människa som verkligen kände honom. Peggy lyckades ta hem en stor kund som kan rädda byrån. Betty och Don möttes i det tomma huset och tog ett slags avsked. Joan fick en ny titel och bär på en hemlighet.

A Perfect Getaway

21:00 – 23:05

A Perfect GetawayCliff och Cydney är ett äventyrslystet par som firar sin smekmånad genom att backpacka på Hawaii. När de träffar en grupp vettskrämda fotvandrare som berättar om ett fruktansvärt mord på ett annat nygift par på ön, börjar de ana att deras drömresa kommer att förvandlas till en mardröm.

Mars Attacks!

00:40 – 02:25

Mars Attacks!Allt är frid och fröjd, tills USA:s president plötsligt får kontakt med planeten mars och ordnar ett möte mellan människorna och utomjordingarna. Allt går inte enligt planerna, när det visar sig att marsmänniskorna har andra avsikter med sitt besök på jorden. Beväpnade till tänderna och med ironiska leenden på läpparna invaderar de jorden – bara för skojs skull. En fartylld actionkomedi där många av Hollywoods kända ansikten passerar revy. Bland annat dyker sångaren Tom Jones upp mitt i kampen för jordens överlevnad.

Law abiding citizen

21:00 – 22:00

Law Abiding CitizenAmerikansk dramathriller från 2009. Clyde Shelton lever ett lugnt liv med sin fru och dotter. Men en dag rasar hans värld samman när hans fru och dotter mördas under ett inbrott mitt framför hans ögon. De skyldigqa åtalas men på grund av ett misstag under brottsundersökningen kommer en av männen undan med ett lindrigt straff. Det får Clyde att bestämma sig för att hämnas, inte bara på de som tog ifrån honom hans familj utan även på åklagaren och hela rättsystemet. Åldersgräns 15 år.

Polisskolan 3: Begåvningsreserven

16:15 – 18:00

De otränade, odugliga och korkade civilpersonerna som utexaminerades till otränade, odugliga och korkade poliser fortsätter på sitt tredje dråpliga äventyr i Polisskolan 3: Begåvningsreserven. Efter en budgetkris har det bestämts att bara en av delstatens polisskolor får finnas kvar, och loppet har börjat för att se vilken skola som kan undvika nedläggning genom att producera den mest överlägsna kåren. Detta blir ett tufft uppdrag för Mahoney, Jones, Tackleberry och deres virrige rektor Lassard.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *