Kvällens filmer: Man of steel, Bad neighbours 2, Tillbaka till framtiden del…

Man of steel

Idag söndag den 12 juni sänds följande filmer på TV: Man of steel, Bad neighbours 2, Tillbaka till framtiden del 3, Ocean’s twelve, Changeling, Aftermath, Polisskolan, Beck: Money man

Man of steel

Man of steelAmerikansk action från 2013. När planeten Krypton hotas av förintelse räddar Jor-El sin son Kal-El från en säker död genom att skicka iväg honom i en kapsel med okänd destination. Kal-El landar på jorden, växer upp som Clark Kent, och utvecklas till den brottsbekämpande superhjälten Stålmannen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Man of steel

Bad neighbours 2

Bad neighbours 2Amerikansk komedi från 2016. Mac och Kelly väntar sitt andra barn och beslutar sig för att flytta. Shelby kommer i vägen för deras planer när hon skapar en skolförening för att hon och hennes vänner ska kunna anordna fester. De två parterna har olika åsikter om högljudd musik och stora mängder av alkohol. Mac och Kelly vänder sig snart till sin före detta fiende Teddy för att försöka stoppa Kappa Nu från att störa i kvarteret.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:45. Läs mer om Bad neighbours 2

Tillbaka till framtiden del 3

Tillbaka till framtiden del 3Amerikansk komedi från 1990. Doc Brown och Marty McFly har tack vare tidsmaskinen hamnat i vilda västern år 1885 och Doc bestämmer sig för att stanna kvar där. När Marty har återvänt till 1955 får han syn på Docs gravsten och inser att han måste färdas tillbaka till 1885 för att rädda Doc.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Tillbaka till framtiden del 3

Ocean’s twelve

Ocean's twelveAmerikansk action från 2004. Det har gått tre år sedan Danny Ocean och hans medarbetare lyckades med en av alla tiders fräckaste kupper. Målet var ett välfyllt, extremt välbevakat bankvalv på ett lyxhotell i Las Vegas, som drevs av den hänsynslöse Terry Benedict. Nu har han av någon anledning fått tillgång till en ”adresslista” på Oceans gäng, och vill ha sina 160 miljoner tillbaka.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ocean’s twelve

Changeling

ChangelingAmerikansk thriller från 2008. Christine Collins är en ensamstående mamma, vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare meddelar polisen att han återfunnits och är på väg hem. Men den lille pojke som återvänder är inte Walter. Nu börjar Christines maktlösa kamp för att ta reda på vad som egentligen hänt.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Changeling

Aftermath

AftermathAmerikanskt drama från 2017. Roman Melnyk ser fram emot att få träffa sin fru och gravida dotter som är på väg hem till Ohio efter några månaders vistelse i Ukraina. Men familjen kommer aldrig att återförenas då planet störtar under dramatiska omständigheter. Melnyk kan inte förlåta flygledaren Jake Bonanos fatala misstag utan bestämmer sig för att hämnas sin familjs död. Medverkande: Arnold Schwarzenegger, Peter Dealbert, Martin Blencowe, Darren Aronofsky, Randall Emmett, Scott Franklin, George Furla, Eric Watson, Mark Stewart, Vance Owen, Steven Saxton, Stan Wertlieb, Barry Brooker, Wayne Marc Godfrey, Javier Gullón, Ted Fox, Robert Jones,.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Aftermath

Polisskolan

PolisskolanAmerikansk komedi från 1984. För att få fler sökanden till polishögskolan bestämmer man sig för att slopa de formella kraven och diverse udda personligheter antas som aspiranter. Instruktörerna tycker inte att det är så lyckat och försöker med alla medel att få aspiranterna att sluta, men det har de inga som helst planer på.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:05. Läs mer om Polisskolan

Beck: Money man

Beck: Money manSvenst kriminaldrama från 1998. En homosexuell polis dubbelliv betalas av Becks fiende, Gavling. När polisen försöker göra sig fri från Gavlings grepp, hittar man honom död i en park. Hans död blir startskottet för den sista duellen mellan Beck och Gavling.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Beck: Money man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *