Kvällens filmer: Man on fire, Closer, Rambo

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Man on fire, Closer, Rambo

Man on fire

Man on FireAmerikansk action från 2004. Creasy är en före detta livvakt som har tappat livsgnistan. När han övertalas att skydda en tioårig flicka i Mexico City efter en våg av kidnappningar, får han tillbaka sin livskraft. Men när även hon blir kidnappad tappar Creasy allt förstånd och han ger sig ut på en hämndlysten jakt. Skådespelare: Marc Anthony, Radha Mitchell, Christopher Walken, Denzel Washington, Dakota Fanning.

Trailer för Man on fire

Filmen visas på SVT1 klockan 22:55 – 01:15

Closer

CloserAmerikanskt drama från 2004. Om fyra främlingar som möts, deras attraktion vid första ögonkastet och svek gentemot varandra. Alice från New York råkar ut för en trafikolycka i London. Dan tar med henne till sjukhuset och de blir kära. Skådespelare: Julia Roberts, Clive Owen, Jude Law, Natalie Portman.

Trailer för Closer

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:10

Rambo

Rambo rekryteras av en grupp kristna missionärer som jobbar med mänskliga rättigheter i krisdrabbade delar av världen. När de är på väg till det utsatta karenfolket i Burma kidnappas några av hjälparbetarna av sadistiska soldater. John Rambo bestämmer sig för att tillsammans med en specialutvald kommandogrupp sätta hårt mot hårt…

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:40