Kvällens filmer: Mannen som kunde tala med hästar, Johnny…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Mannen som kunde tala med hästar, Johnny English Reborn, Röd Drake

Mannen som kunde tala med hästar

När dottern i en välmående New York-familj skadas blir ingenting sig likt. 14-åriga Grace är fysiskt och psykiskt ärrad efter en olycka med sin häst Pilgrim. Graces mamma Annie anar emellertid att Graces och Pilgrims öden är sammanlänkade och kontaktar en så kallad hästviskare, en person med förmåga att behandla mentalt störda hästar. De åker till Montana där en legend på området, Tom Booker, tar sig an Pilgrim och Grace. Under tiden blossar också kärleken upp mellan Annie och Tom.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:25 – 04:30

Johnny English Reborn

Under åren sedan MI7:s toppagent försvann från radarn har Johnny English finslipat sina unika färdigheter i en avlägsen del av Asien. Men när hans överordnade får nys om ett mordattentat mot Kinas premiärminister måste de leta reda på den högst okonventionelle agenten. Nu när världen behöver honom än en gång är Johnny English tillbaka i sadeln. Med en enda chans till gottgörelse måste han använda sig av det senaste i hightech-prylar för att avslöja ett konspirationsnätverk som omfattar KGB, CIA och till och med MI7. Med endast dagar till ett toppmöte måste en man använda vartenda trick i rockärmen för att skydda oss alla. För Johnny English är katastrof måhända ett alternativ, men misslyckande är det aldrig.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:05

Röd Drake

Will Graham hade en lovande karriär som FBI-agent framför sig. Sedan träffade han och anhöll Dr. Hannibal Lecter, en upplevelse som nästan kostade honom livet. En ny seriemördare är lös, och bara en person kan hjälpa FBI att spåra upp honom: Graham. Men det finns bara en person som Graham kan vända sig till för att få hjälp…

Filmen visas på TV3 klockan 23:05 – 01:40