Kvällens filmer: Mannen som kunde tala med hästar, Linje …

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Mannen som kunde tala med hästar, Linje 1 2 3 kapad, How Do You Know

Mannen som kunde tala med hästar

När dottern i en välmående New York-familj skadas blir ingenting sig likt. 14-åriga Grace är fysiskt och psykiskt ärrad efter en olycka med sin häst Pilgrim. Graces mamma Annie anar emellertid att Graces och Pilgrims öden är sammanlänkade och kontaktar en så kallad hästviskare, en person med förmåga att behandla mentalt störda hästar. De åker till Montana där en legend på området, Tom Booker, tar sig an Pilgrim och Grace. Under tiden blossar också kärleken upp mellan Annie och Tom.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 02:20 – 05:15

Linje 1 2 3 kapad

Trafikledaren Walter Garbers vardag i New York blir till kaos efter att fyra män kapar en tunnelbana och tar gisslan. Ryder är den kriminelle mästerskurk som i egenskap av ledare av det beväpnade gänget hotar att skjuta passagerarna om en skyhög lösensumma inte betalas ut. Medan spänningen stiger under Garbers fötter använder han sin detaljerade kunskap om tunnelbanesystemet för att överlista Ryder och rädda gisslan. Men det finns en gåta som Garber inte kan lösa – hur har kaparna tänkt ta sig levande därifrån?

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:10

How Do You Know

Efter att hon petas från USA:s softball-lag och känner att hon passerat sitt bäst före-datum finner Lisa att hon utvärderar sitt liv mitt i en kärlekstriangel, där en kontorskille i kris tävlar med hennes nuvarande, basebollspelande pojkvän.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:25