Kvällens filmer: Marley och jag, Matte söker husse, Body …

Marley och jag, Matte söker husse, Body of Lies, One True Thing, Farlig förbindelse

Marley och jag

21:00 – 23:20

Det nygifta paret John och Jennifer Grogan funderar på att skaffa barn men bestämmer sig för att först skaffa en hund. De fastnar för en söt golden retriever-valp som de döper till Marley. Marley visar sig vara ett riktigt yrväder och han vänder till en början helt upp och ned på deras tillvaro. Amerikansk komedifilm från 2008.

Matte söker husse

17:00 – 18:55

Den vackra, frånskilda förskoleläraren Sarah Nolan tvivlar på att hon någonsin ska finna Den Rätte. Hon är hopplöst dejtlös, ända tills hennes syster lägger ut en kontaktannons på en dejtingsajt i hennes ställe. Nu kan hon plötsligt välja och vraka. Men den ena katastrofala dejten följs av den andra, till hon möter Jake. Amerikansk romantisk komedifilm från 2005.

Body of Lies

22:00 – 00:35

CIA-agent Roger Ferris får upp ett spår till en terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen – och sitt eget liv.

One True Thing

01:35 – 03:45

Ellen Gulden har vigt sitt liv åt sin framgångsrika journalistkarriär, men när hon får veta att henne mamma, Kate, är döende i cancer ändras hennes liv för alltid. Ellens pappa pressar henne att flytta hem och offra sitt eget liv för mammans skull. Kommunkationen med mamman går dock inte smärtfritt. Väl hemma förändras Ellens attityd när hon inser att detta förmodligen är deras sista Thanksgiving och jul tillsammans. Men spänningar uppstår när en djupt begraven familjehemlighet ser dagens ljus.

Farlig förbindelse

23:55 – 02:25

Amerikansk thriller från 1987. Affärsmannen Dan Gallagher har allt en man kan önska sig, framgång, pengar och en vacker fru. Men när han en dag inte kan motstå frestelsen att gå till sängs med en gåtfull karriärskvinna, förändras hans liv till en mardröm. Den tillfälliga älskarinnan blir besatt av honom och börjar terrorisera Dan och hans omgivning. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *