Kvällens filmer: Marnie, Den ryska grevinnan, Burlesque, …

Marnie, Den ryska grevinnan, Burlesque, Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

Marnie

21:45 – 23:50

MarnieMarnie är en tvångslögnare som börjar arbeta för Mark Rutland och sedan försöker råna honom. Mark gifter sig impulsivt med den vackra Marnie och försöker komma underfund med hennes tvångsbeteende. När sedan en olycka pressar hans fru till gränsen tvingar Mark Marnie att konfrontera sin skräck och sitt förflutna.

Den ryska grevinnan

00:55 – 03:20

1930-talets glamorösa och korrupta Shanghai. Mitt i detta befinner sig den blinde, amerikanske diplomaten Todd Jackson och Sofia Belinskaya, en rysk aristokrat i landsflykt som försörjer sig som dansare och prostituerad. Med hjälp av sin japanske vän, spionen Matsuda, öppnar Jackson en framgångsrik nattklubb och gör grevinnan Sofia till huvudattraktion. Amerikansk romantiskt dramafilm från 2005.

Burlesque

21:00 – 23:25

BurlesqueAli är en småstadstjej med en stor röst som flyr från vedermödor och en osäker framtid för att följa sina drömmar till Los Angeles. Efter att ha snubblat över The Burlesque Lounge, en majestätisk men tynande teater som är hem till en inspirerad musikrevy, får Ali jobb som cocktailservitris. Burlesques skandalösa dräkter och vågade koreografi gör den unga Ali hänryckt och hon lovar sig själv att hon en dag ska uppträda där. Snart nog flyttar Ali från baren till scenen. Hennes spektakulära röst återupprättar The Burlesque Lounges forna glans, men innan det anländer en karismatisk entreprenör med ett frestande förslag.

Polisskolan 3 – Begåvningsreserven

21:00 – 22:40

En av stadens två polisskolor måste av ekonomiska skäl läggas ner. Amerikansk komedifilm från 1986.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *