Kvällens filmer: Matrix reloaded, Django unchained, Pacific rim, Baywatch,…

Matrix reloaded

Idag lördag den 15 januari sänds följande filmer på TV: Matrix reloaded, Django unchained, Pacific rim, Baywatch, Catch me if you can, The commuter, Charlies änglar – utan hämningar, Twister, The breakfast club, Det ljuva livet, Erin Brockovich

Matrix reloaded

Matrix reloadedAmerikansk science fiction från 2003. Agent Smith klonar sig. Neo flyger, men kanske kan inte ens den utvalde, trots nya häpnadsväckande krafter, stoppa maskinarméns framfart.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Matrix reloaded

Django unchained

Django unchainedAmerikanskt västernäventyr från 2012. I den amerikanska södern, två år före inbördeskriget, stöter slaven Django och hans brutala ägare på prisjägaren King Schultz. Schultz är på jakt efter de grymma bröderna Brittle och det är bara Django som kan hjälpa honom att hitta dem och lägga beslag på belöningen. Django följer med Schultz men han en egen agenda – att hitta sin fru Broomhilda, som sålts till en annan slavägare. Django och Schultzs jakt leder dem till Calvin Candie, som äger den ökända plantagen Candyland. Duon börjar utforska området och drar snart till sig uppmärksamhet från Candies trogna slav Stephen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Django unchained

Pacific rim

Pacific rimAmerikansk action från 2013. Mänskligheten försvarar sig så gott de kan mot de aliens som kommer till jorden genom sprickor i havsbottnen, med hjälp av Jaegers-robotar. Man lider nederlag efter nederlag allt eftersom attackerna trappas upp, och en sista offensiv sätts in. Till slut står allt hopp till en gammal Jaeger och dess förare: en före detta pilot och en ung tjej.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Pacific rim

Baywatch

BaywatchAmerikansk actionkomedi från 2017. Mitch Buchannon, ledare för strandens livräddare, får en kaxig nyanställd kollega i den forne olympiern Matt Brody. Men de har inte bara livräddning på agendan, utan måste snart ta sig an ett kriminellt gäng som infiltrerat kuststaden.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Baywatch

Catch me if you can

Catch me if you canAmerikansk dramathriller från 2002. Bedragaren Frank Abagnale hade hunnit arbeta både som läkare, advokat och pilot innan han ens fyllt 18 år. FBI-agenten Carl Hanratty har gjort det till sin främsta uppgift att finna den unge brottslingen och ställa honom inför rätta. Bygger på en sann historia.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Catch me if you can

The commuter

The commuterAmerikansk action från 2018. Dag in och dag ut går familjefadern och före detta polisen Michael till jobbet. Efter att plötsligt ha blivit avskedad, får han på tågresan hem ett erbjudande av en mystisk kvinna. Om han vägrar dör hans familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om The commuter

Charlies änglar – utan hämningar

Charlies änglar - utan hämningarAmerikansk actionkomedi från 2003. Charlies änglar Alex, Nat och Dylan är tillbaka. Den här gången måste de hitta två filer som innehåller FBI:s vittnesskyddsregister. Jakten på filerna trappas upp när ett av vittnena hittas mördad. Tjejerna beger sig till mörkaste Mongoliet för att lösa fallet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Charlies änglar – utan hämningar

Twister

TwisterAmerikansk action från 1996. Två konkurrerande forskarteam sätter sina liv på spel för att undersöka ett av naturens mest fascinerande fenomen: tornadon. Jo och Bill är ett gift forskarpar på väg mot skilsmässa, men när de möts i Kansas dras han åter in i stormjakten.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:45. Läs mer om Twister

The breakfast club

The breakfast clubAmerikanskt drama från 1985. En olikartad grupp gymnasieelever har kvarsittning på skolan en lördag och upptäcker att de har mer gemensamt än vad de tidigare trott. För att få tiden att gå börjar de prata med varandra och sakta men säkert lär de sig att förstå varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The breakfast club

Det ljuva livet

Det ljuva livetSkvallerjournalisten Marcello Rubini hoppas någon gång kunna bli en verklig författare men måste tills vidare följa med i den romerska nöjesvirveln för att ha något att skriva om. Han möter hollywoodstjärnan Sylvia och de badar i Fontana di Trevi.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:00. Läs mer om Det ljuva livet

Erin Brockovich

Erin BrockovichAmerikanskt drama från 2000. Erin Brockovich är ensamstående mor och har det tufft. När hon lyckas få arbete som kontorist på en advokatbyrå råkar hon på ett kontroversiellt rättsfall. Ett stort företag försöker tysta ner det faktum att de har förgiftat ortsborna i den lilla staden Hinkley i Kalifornien.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:20. Läs mer om Erin Brockovich

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *