Kvällens filmer: Men in Black 3, Blues brothers, State of Play, Stromboli

Men in Black 3

Idag onsdag den 2 september sänds följande filmer på TV: Men in Black 3, Blues brothers, State of Play, Stromboli

Men in Black 3

Men in Black 3Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, bryter sig ur sitt rymningssäkra fängelse och tänker resa tillbaka i tiden för att döda Agent K som grep honom den 16 juli 1969. En morgon, när J letar efter K på jobbet, upptäcker han att världen har förändrats. Han får veta att K blev dödad i tjänsten 1969. Därför åker J tillbaka till 15 juli 1969, dagen innan Agent K blir dödad. Efter ett tag lyckas J få K att förstå vem han är och vad han gör där. J upptäcker också att K inte har berättat allt han vet om hur universum fungerar, men snart uppdagas sanningen när de ska rädda livet på K och hela mänskligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Blues brothers

Blues brothersAmerikansk komedi från 1980. Jake Blues har just kommit ut från fängelset och tillsammans med sin bror samlar han ihop sitt gamla bluesband. De ska försöka spela ihop pengar för att rädda det katolska kloster som bröderna är uppvuxna i. Skådespelare: Cab Calloway, Ray Charles, Aretha Franklin, James Brown, John Belushi, Dan Aykroyd.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 15:20

State of Play

State of PlayKongressmedlemmen Stephen Collins är blivande stjärna i sitt parti – tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och gamla hemligheter kommer i dagen. Den undersökande journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma: å ena sidan är han en gammal vän till Collins, och å andra sidan har en obarmhärtig redaktör – Cameron – som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet. När Cal och hans partner Della avslöjar en mörkläggning som hotar att skaka hela landets maktstruktur, upptäcker de åtminstone en sanning: när miljarder dollar står på spel är allas integritet och liv hotade.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 22:00

Stromboli

StromboliFrån ett interneringsläger för kvinnor utanför Rom kommer Karin till vulkanön Stromboli som hustru till den återvändande soldaten Antonio. Från första stund hatar hon den ofruktbara och hotande ön men försöker göra det bästa av situationen. Ett missförstånd gör att ett rykte sprids på ön att hon varit sin man otrogen. Han blir rasande och Karin flyr mot vulkanens topp. (Stromboli, terra di Dio)

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *