Kvällens filmer: Men in black 3, Role models, Tillbaka till framtiden del 2,…

Men in black 3

Idag söndag den 4 september sänds följande filmer på TV: Men in black 3, Role models, Tillbaka till framtiden del 2, En värsting till syster 2, Big fat liar, American dreamz

Men in black 3

Men in black 3Amerikansk actionkomedi från 2012. Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, bryter sig ur fängelset och tänker resa tillbaka i tiden för att döda Agent K som grep honom 1969. En morgon, när J letar efter K på jobbet, upptäcker han att världen har förändrats. Han får veta att K blev dödad i tjänsten 1969. Därför åker J tillbaka till 15 juli 1969, dagen innan Agent K blir dödad. Efter ett tag lyckas J få K att förstå vem han är och vad han gör där. J upptäcker också att K inte har berättat allt han vet om hur universum fungerar, men snart uppdagas sanningen när de ska rädda livet på K och hela mänskligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in black 3

Role models

Role modelsAmerikansk komedi från 2008. Danny och Wheeler hamnar i klammeri med rättvisan. Deras dom blir att göra 150 timmars samhällstjänst. De ska agera storebröder åt två ungdomar. Det är ett straff som visar sig vara betydligt plågsammare än de kunnat föreställa sig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Role models

Tillbaka till framtiden del 2

Tillbaka till framtiden del 2Amerikansk science fiction-komedi från 1989. Doc, Marty och Jennifer åker till år 2015 med sin DeLorean-tidsmaskin för att rätta till några problem i framtiden. Men Biff stjäl tidsmaskinen och åker tillbaka i tiden och ger en bok med 50 års sportresultat till sitt yngre jag. Nu måste Marty åka tillbaka i tiden för att stoppa den yngre Biff från att utnyttja boken.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:10. Läs mer om Tillbaka till framtiden del 2

En värsting till syster 2

En värsting till syster 2Amerikansk komedi från 1993. Mary Patrick och Mary Robert letar upp Deloris Van Cartier och övertalar henne att dra på sig nunnedräkten och bli syster Mary Clarence igen. De behöver hennes hjälp på skolan där hon anförtros en problemklass som hellre rappar än pluggar.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om En värsting till syster 2

Big fat liar

Big fat liarAmerikansk komedi från 2002. En sliskig filmproducent stjäl 14-årige Jason Shepherds skoluppsats och gör den till en succéfilm. Då flyger Jason och hans bästa kompis till Los Angeles för att se till att sanningen kommer fram. Och för att hämnas. Rejält!

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Big fat liar

American dreamz

American dreamzAmerikansk komedi från 2006. Martin Tweed är värd för talangshowen ”American dreamz”, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos tv-publiken. Tweed bestämmer att det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare och skickar ut sitt team för att hitta de underligaste kandidaterna. När USA:s president bestämmer sig för att hoppa in som gästdomare i finalen stiger förväntningarna till kokpunkten.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:45. Läs mer om American dreamz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *