Kvällens filmer: Men in Black 3, The Bourne Identity, Deadline, ’Tis the…

Men in Black 3

Idag måndag den 12 december sänds följande filmer på TV: Men in Black 3, The Bourne Identity, Deadline, ’Tis the Season to Be Merry, Christmas in Vienna, On the 12th Date of Christmas

Men in Black 3

Men in Black 3Agent J reser tillbaka i tiden för att rädda agent K från Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, som rest tillbaka i tiden för att döda agent K och förgöra hela mänskligheten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in Black 3

The Bourne Identity

The Bourne IdentityEn kvinna hjälper en man med minnesförlust och ett farligt förflutet att undvika lönnmördare, samtidigt som han försöker komma ihåg vem han är.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Identity

Deadline

DeadlineEn manusförfattare som reser till ett övergivet hus för att slutföra ett manus råkar ut för en rad märkliga inträffanden som leder till ett psykiskt sammanbrott.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:00. Läs mer om Deadline

’Tis the Season to Be Merry

'Tis the Season to Be MerryMerry reser till snöiga Vermont för att få ny inspiration till en bok om relationer. Hon får nya perspektiv och återfinner julglädjen med charmige hjälparbetaren Adam.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om ’Tis the Season to Be Merry

Christmas in Vienna

Christmas in ViennaKonsertviolinisten Jess känner inte musikglädjen längre, men reser till Wien i juletid för att spela. I den vintersmyckade staden hittar hon inspirationen som saknats – och kärleken.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Christmas in Vienna

On the 12th Date of Christmas

On the 12th Date of ChristmasJennifer och Aiden är två omaka speldesigners som får i uppdrag att skapa en romantisk skattjakt runt hela staden på temat ’Julens 12 dagar’. Trots olikheterna börjar känslor att spira.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:10. Läs mer om On the 12th Date of Christmas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *