Kvällens filmer: Men in Black, Tolken, Chateau Christmas, Sister Swap:…

Men in Black

Idag måndag den 5 december sänds följande filmer på TV: Men in Black, Tolken, Chateau Christmas, Sister Swap: Christmas in the City, Christmas Sail

Men in Black

Men in BlackDen topphemliga specialstyrkan MiB har i uppdrag att övervaka de tusentals fredliga utomjordingar som lever i USA. Men en dag landar ett flygande tefat med en främmande varelse, som tar över en bondes kropp.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Men in Black

Tolken

TolkenSilvia Broome arbetar som tolk i FN-huset och råkar höra ett samtal om ett planerat mord på en afrikansk ledare. Men FBI-agenten Tobin Keller som får i uppdrag att skydda henne är inte helt övertygad om att hon berättar hela sanningen för honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Tolken

Chateau Christmas

Chateau ChristmasPianisten Margot besöker hotellet Chateau Neuhaus med sin familj när hon stöter på sitt ex Jackson som ber henne vara med på den årliga julkonserten.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:10. Läs mer om Chateau Christmas

Sister Swap: Christmas in the City

Sister Swap: Christmas in the CitySystrarna Jennifer och Meg bor i olika städer. Jennifer driver restaurang i Salt Lake City och Meg sköter familjens bageri i hemstaden Hazelwood. Men inför jul byter de stad med varandra för att få ny inspiration.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Sister Swap: Christmas in the City

Christmas Sail

Christmas SailLiz tar med sin dotter hem över jul för att ta hand om sin pappa som hon förlorat kontakten med. Hon tänker inte vila förrän julen är perfekt och relationerna lagade.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas Sail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *