Kvällens filmer: Miami Vice, Knubbigt regn, Reservation R…

Miami Vice, Knubbigt regn, Reservation Road, The Marsh

Miami Vice

22:00 – 00:40

Miami ViceNär en informatör, hans familj och två FBI-agenter dödas av en internationell knarksmugglarliga, får poliserna James ’Sonny’ Crockett och Ricardo ’Rico’ Tubbs uppdraget att under täckmantel ta reda på vem som läckt information till ligan. Sonny och Tubbs planerar att närma sig förbrytargängets hjärna José Yero och därefter drogbaronen Arcángel de Jesús Montoya. Under uppdragets gång träffar Sonny Montoyas revisor och älskarinna, Isabella. De inleder en kärleksaffär som riskerar att sudda ut gränsen mellan jobb och privatliv.

Knubbigt regn

00:40 – 02:35

Bobby Bowfinger (Steve Martin) är en andra klassens, för att inte säga misslyckad, filmproducent i Los Angeles. I ett försök att göra någonting åt sin karriär bestämmer han sig för att spela in en film utan att informera stjärnan Kit Ramsey (Eddie Murphy). Bowfinger och hans hoppfulla kollegor lurar in den olycklige Kit i scenarion där han först drivs till att agera hjälte, och sedan sannolikt drivs till vansinne.

Reservation Road

23:55 – 02:00

Reservation RoadAmerikansk dramathriller från 2007. När Ethans son dödas i en smitningsolycka beslutar han sig för att hämnas på den som körde bilen. Samtidigt kämpar hans fru med att återgå till vardagen trots det hemska som hänt. Den skyldige, Dwight, lider av skuldkänslor och försöker att hitta ett sätt att leva med sin skuld genom att få en bättre relation till sin son. Men det är bara en tidsfråga för de båda männen innan allt går över styr.

The Marsh

02:55 – 04:25

The MarshDå författarinnan Claire Holloway som plågas av svåra mardrömmar får rådet att resa bort för att vila upp sig och samla tankarna bestämmer hon sig för att ta en tur ut på landet. Väl på plats får hon dock en besynnerlig känsla av déjà vu. Kan det vara så att hon känner igen den lantliga omgivningen från sina drömmar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *