Kvällens filmer: Michael Clayton, Kate & Leopold, Transpo…

Michael Clayton, Kate & Leopold, Transporter 2

Michael Clayton

21:00 – 23:30

Michael ClaytonAmerikansk thriller från 2007. Michael Clayton arbetar för en stor advokatbyrå i New York, hans roll är att städa upp i stort och smått när byråns kunder har problem. När hans kollega, den mycket erfarne advokaten Arthur Edens bryter ihop, hamnar byrån i en svår situation som Clayton ombeds hjälpa till med. Men han bestämmer sig för att göra tvärtemot det han brukar. Istället för att försöka mörka det som skett börjar han undersöka händelserna (n)

Kate & Leopold

21:00 – 23:20

Kate & LeopoldKate är singel och en ambitiös karriärkvinna i dagens New York. Leopold är Hertig av Albany, ungkarl, och från 1800-talet. De två möts när Kates uppfinningsrika före detta pojkvän upptäcker ett ”tidshål” nära Brooklyn Bridge och efter en tur till 1870-talet tar med sig Leopold till nutiden.

Transporter 2

21:00 – 22:40

Frank Martin är den bästa i branschen. Han åtar sig speciella transporter, utan att ställa onödiga och obekväma frågor. Frank har lite oväntat blivit god vän med den sexårige Jack och brukar ge honom skjuts till och från skolan. Men när Jack plötsligt kidnappas och kidnapparna hotar att släppa lös ett livsfarligt virus tvingas Frank ingripa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *