Kvällens filmer: Midnight meat train, Air Force One, X-me…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Midnight meat train, Air Force One, X-men: First class, Three to tango

Midnight meat train

Amerikansk skräck från 2008. Fotografen Leon väntar ivrigt på sitt stora genombrott. Under en promenad ser han ett gäng ungdomar hoppa på en ung kvinna, men Leon kommer till hennes undsättning och killarna springer snabbt iväg. Nästa dag inser han att kvinnan är försvunnen.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 00:50 – 02:40

Air Force One

Air Force OneAmerikansk action från 1997. USAs president, hans stab och familj anfalls av ryska terrorister som bluffat sig ombord på det specialbyggda presidentplanet Air Force One. Alla på planet tas till fånga – utom presidenten som tar upp kampen mot terroristerna. På marken följer vicepresidenten och den övriga världen striden mellan presidenten och den grymme terroristledaren.

Trailer för Air Force One

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:25

X-men: First class

Amerikansk action från 2011. Under kalla kriget, innan Charles Xavier och Erik Lensherr tog namnen Professor X och Magneto, och innan de var bittra fiender, var de bästa vänner. Tillsammans med andra mutanter samarbetade de för att tämja sina krafter och för att stoppa en ondskefull fiende från att utlösa ett världsomfattande atomkrig.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:40

Three to tango

Three to TangoAmerikansk romantisk komedi från 1999. Oscar och Peter får plötsligt en chans att designa och bygga ett stort och viktigt kulturcentrum i Chicago för affärsmannen Charles Newman. Genom ett missförstånd tror Charles att Oscar är homosexuell och ber honom att spionera på sin älskarinna Amy. Men Oscar blir blixtförälskad i Amy.

Trailer för Three to tango

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:05