Kvällens filmer: Mimzy, Transporter 3, Vid din sida, Dant…

Mimzy, Transporter 3, Vid din sida, Dante’s Peak, Ondskans spår, Iron man, Death proof, Cradle 2 the Grave, Hard Target, TV Shop

Mimzy

20:00 – 22:00

Amerikansk äventyrsfilm från 2007. Syskonen Noah och Emma är på semester med sina föräldrar och en dag hittar de en metallåda på stranden. Barnen tar med sig lådan hem och börjar undersöka den. I lådan hittar de flera mystiska saker, bland annat en tygkanin som Emma blir förtjust i. När Emma börjar prata med kaninen svarar den henne. Dessutom börjar underliga saker ske med Emma och Noah och plötsligt kan de utföra saker som är omöjliga (n)

Transporter 3

23:00 – 01:05

Transporter 3Den mest dödsföraktande bilföraren av dem alla är tillbaka på ett sista uppdrag – en livsviktig människotransport.

Vid din sida

20:00 – 22:35

Tolvåriga Anna och hennes sjuårige bror Ben, lever sedan en tid tillbaka på Manhattan tillsammans med sin pappa Luke, som är advokat och hans nya, unga, flickvän Isabel (Julia Roberts), som är modefotograf. Den nya familjekonstellationen ses inte med blida ögon av Lukes före detta hustru Jackie (Susan Sarandon), men förhållandet mellan de två kvinnorna förändras när Jackie en dag får reda på att hon har cancer… Text-TV s. 690.

Dante’s Peak

22:35 – 00:45

Dante's PeakI den lugna lilla staden Dante’s Peak lägger ingen av invånarna någon större vikt vid den närliggande vulkanen. Att den skulle kunna få ett utbrott kan ingen tänka sig. När vetenskapsmannen Harry Dalton (Pierce Brosnan) kommer på besök till staden märker han dock av en händelse att något är fel. Helt fel! Kommunen vägrar lyssna på honom och menar att en räddningsaktion kostar för mycket. Ingen tar Harry Dalton på allvar, förutom så småningom den kvinnliga borgmästaren (Linda Hamilton). Invånarna i Dante’s Peak får snart ångra sin nonchalans – när ljudet av exploderande lava är det enda som hörs i staden…

Ondskans spår

00:45 – 03:10

Ondskans SpårKriminalpolis John Hobbes bevittnar en ondskefull seriemördares avrättning och är säker på att fallet är avslutat. Men snart därefter börjar mord begås, och de liknar morden som den avrättade gjort sig skyldig till. När människor i hans närhet börjar sjunga samma sång som mördaren sjöng i gaskammaren får han höra att det kan vara den fallna ängeln Azazel som ligger bakom det. Azazel är dömd att härja på jorden i demonform, och han kan byta kropp, vilket gör honom svår att spåra. När Hobbes tvingas döda en man vars kropp har blivit övertagen av Azazel måste han rentvå sitt namn och skydda sin familj från den onde och hämndlystne ängeln.

Iron man

21:30 – 22:00

Iron ManAmerikanskt actiondrama från 2008. Industrimannen och miljardären Tony Stark kidnappas och tvingas bygga vapen åt fienden. Han lyckas bygga en robotiserad järnrustning och fly genom att använda den. Han bestämmer sig för att utveckla rustningen med vapenkraft, datakraft och flygkraft och med den på blir han Iron man och börjar bekämpa ondskan i världen. Åldersgräns 11 år.

Death proof

00:20 – 02:45

Death ProofAmerikansk action från 2007. De fyra väninnorna, Jungle Julia, Arlene, Shanna och Lanna träffas på en bar. Där möter de Mike som är stuntman och kör en specialbyggd stuntbil. Den är dödssäker, men bara för honom själv. Efter en ödesdiger bilkrock försvinner Mike, men ett år senare dyker han upp i en annan delstat på jakt efter nya kvinnor att testa bilens förmåga på. Åldersgräns 15 år.

Cradle 2 the Grave

23:00 – 01:05

Cradle 2 the GraveTony Fait är ledare för ett gäng professionella juveltjuvar som precis kommit över ett parti svarta diamanter i en snillrik kupp. Den kriminella gruppens glädje över den lyckade stöten blir dock kortvarig när Tonys dotter blir kidnappad av en rivaliserande liga som kräver de sällsynta ädelstenarna i lösensumma.

Hard Target

03:10 – 04:45

Hard TargetNatasha Binder stöter på ett kriminellt gäng när hon letar efter sin försvunna far i ett farligt område i New Orleans och räddas av kampsportsexperten och handelsmannen, Chance Boudreaux. Hon anlitar mannen att hjälpa henne leta efter sin försvunna förälder och tillsammans blir de måltavla för ett gäng människojägare.

TV Shop

05:45 – 05:59

Natasha Binder stöter på ett kriminellt gäng när hon letar efter sin försvunna far i ett farligt område i New Orleans och räddas av kampsportsexperten och handelsmannen, Chance Boudreaux. Hon anlitar mannen att hjälpa henne leta efter sin försvunna förälder och tillsammans blir de måltavla för ett gäng människojägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *