Kvällens filmer: Min låtsasfru, Hannibal, En bädd av roso…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Min låtsasfru, Hannibal, En bädd av rosor

Min låtsasfru

Danny Maccabee (Adam Sandler) spelar ett högriskspel där han använder sin egna obegagnade vigselring för att ragga. Han är bra på det han gör och har inte haft några planer på att sluta, förrän skönheten Palmer (Brooklyn Decker) dyker upp och tar honom med storm. Palmer lägger dock märke till ringen vilket tvingar fram en liten vit lögn. En lögn som snabbt växer till att bli en av de svartaste skuggorna i hans liv. Detta leder till att han tvingar sin läkarassistent, den vackra och lojala Katherine (Jennifer Aniston), att ställa upp och spela hustrun som Danny snart ska skilja sig från…

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:20

Hannibal

HannibalEfter att ha rymt från mentalsjukhuset gömmer sig Dr Lecter i Florens i Italien. Hemma i USA är ett av hans offer, Mason Verger, ute efter hämnd. Vanställd och beroende av livsuppehållande medel, planerar han att locka Lecter från sitt gömställe genom att använda det enda Lecter verkligen bryr sig om: Clarice Starling.

Trailer för Hannibal

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:55

En bädd av rosor

Lisa Walker är en kvinna i karriären med ett välordnat liv. En dag förändras allt när både hennes styvfar och hennes guldfisk dör samtidigt. Strax efteråt får hon en blombukett utan avsändare och hon bestämmer sig för att försöka ta reda på vem som skickat henne blommorna.

Filmen visas på TV4 klockan 16:00 – 17:55