Kvällens filmer: Min syster och jag, Disturbia, Jiddra inte med Zohan, Ett…

Min syster och jag

Idag onsdag den 12 augusti sänds följande filmer på TV: Min syster och jag, Disturbia, Jiddra inte med Zohan, Ett tufft jobb

Min syster och jag

Min syster och jagSvensk komedi från 1950. Sickan Carlsson som ung slottsfröken lägger an på den tjusige arkitekten som anställts för att renovera slottet. Han tycker hon är fladdrigt modern, men hon uppfinner en romantiskt ljuv syster, vilken mera tilltalar honom. Skådespelare: Elof Ahrle, Nils Ericson, Olof Winnerstrand, Sickan Carlsson, Gunnar Björnstrand.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 16:00

Disturbia

DisturbiaKale döms till tre månaders husarrest för att ha slagit en lärare och tillbringar dagarna med att spionera på grannarna. Allt är bara på skoj tills situationen tar en skrämmande vändning. Kale misstänker att en granne är en seriemördare.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

Jiddra inte med Zohan

Jiddra inte med ZohanZohan Dvir arbetar som specialsoldat inom den israeliska armén och bor hemma hos sina ortodoxa föräldrar. Han har dock tröttnat på alla farliga möten med Palestinier och bestämmer sig för att fejka sin död då han är mitt uppe i att gripa en aktivist. Det hela slutar med att han gömmer sig i en hundbur som ska transporteras till New York, där han ska försöka sig på en karriär som hårstylist.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Ett tufft jobb

Ett tufft jobbAmerikansk actionkomedi från 1991. Skådespelaren Nick Lang ska spela en mordutredande polis i en film och förbereder sig genom att delta i polisjakten på mördaren Party Crasher. Han följer den riktiga polisen Jon Moss. Moss är dock besvärad över uppvaktningen. Skådespelare: Annabella Sciorra, Luis Guzmán, Christina Ricci, Michael J Fox, James Woods.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *