Kvällens filmer: Miraklet med Henry Poole, Två bröder eme…

Miraklet med Henry Poole, Två bröder emellan, Snuten i Hollywood, Dödligt vapen 4, Sagan om Despereaux, Mission, Superman, Bad boys, Live for the Moment

Miraklet med Henry Poole

16:00 – 18:00

Amerikansk dramakomedi från 2008. Henry Poole bestämmer sig för att isolera sig och köper ett hus i det område där han växte upp. Men när hans granne, Esparanza, är säker på att hon kan se Jesus ansikte i en märklig fläck på hans fasad fylls plötsligt Henrys bakgård med människor som diskuterar tro och öde (n)

Två bröder emellan

20:00 – 22:30

Svensk fars från 2004. Bröderna Gustav och Ingmar Nilsson driver en diversehandel och har även en liten hotellrörelse, men det går inget vidare. Kommunen vill köpa deras företag och Gustav tror sig kunna håva in miljoner på en försäljning medan Ingmar inte alls vill sälja. 2005 (n)

Snuten i Hollywood

22:30 – 00:35

Amerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis i Detroit och följer inte alltid regelboken. När hans bäste vän blir mördad beger han sig till Kalifornien för att försöka hitta förövaren. Till sin hjälp får han två motvilliga poliser som också fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel (n)

Dödligt vapen 4

21:00 – 23:30

Martin Riggs och Roger Murtaugh är uppsatta på de kinesiska Triadernas dödslista.

Sagan om Despereaux

16:25 – 17:55

Sagan om DespereauxEngelsk-amerikansk animerad långfilm från 2008. Despereaux Tilling är en liten mus med jättelika öron, som vägrar att anpassa sig till det begränsade mus-liv han ämnats för. Tillsammans med sin utstötte vän, den godhjärtade råttan Roscuro, ger han sig ut på ett äventyr, med uppdrag att rädda prinsessan av kungadömet Dor, som befinner sig i svår knipa. Svenska röster: Niclas Wahlgren, Annika Barklund, Claes Ljungmark, Vicki Benckert, Ewa Fröling, m.fl. (The Tale of Despereaux). Textat sid. 199.

Mission

21:45 – 22:00

Amerikansk action från 1996. Ethan Hunt är ledare för ett elitförband inom CIA, men när ett farligt uppdrag i Prag går fel får Hunt skulden. Det uppdagas att det finns en infiltratör inom CIA och misstankarna riktas mot Hunt. Hans enda chans att behålla sitt jobb är att själv ta reda på vem den verklige infiltratören är.

Superman

00:15 – 03:15

SupermanAmerikansk action från 1978. En annalkande katastrof på planeten Krypton gör att Jor-El och hans hustru Lara skickar iväg sin lille son i en kapsel med destination Jorden. Ett barnlöst par hittar den lille och döper honom till Clark. Den utomjordiske pojken visar sig besitta övernaturliga krafter.

Bad boys

21:00 – 23:20

Bad BoysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

Live for the Moment

02:10 – 03:00

Värden Jeff Probst tillbringar tid med personer som lever med en dödlig sjukdom och fokuserar på hur personen kan leva resten av sitt liv till brädden. Genom dessa människor hjälper han till inspirera och lära andra hur vi kan göra det mesta av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *