Kvällens filmer: Mission impossible: Ghost protocol, Mission impossible:…

Mission impossible: Ghost protocol

Idag torsdag den 30 juli sänds följande filmer på TV: Mission impossible: Ghost protocol, Mission impossible: Ghost protocol, Inglourious Basterds, En fisk som heter Wanda, Bad Company, I spy

Mission impossible: Ghost protocol

Mission impossible: Ghost protocolAmerikansk action från 2011. Ethan Hunt är tillbaka och den här gången blir han och de andra IMF-agenterna beskyllda för en terroristbomb som detonerar i Kreml. De amerikanska myndigheterna klipper alla band till dem och Ethan måste utan resurser till hands finna ett sett att rentvå sitt och byråns namn, samtidigt som han försöker förhindra ett nytt attentat. Skådespelare: Simon Pegg, Jeremy Renner, Paula Patton, Tom Cruise.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Mission impossible: Ghost protocol

Mission impossible: Ghost protocolAmerikansk action från 2011. Ethan Hunt är tillbaka och den här gången blir han och de andra IMF-agenterna beskyllda för en terroristbomb som detonerar i Kreml. De amerikanska myndigheterna klipper alla band till dem och Ethan måste utan resurser till hands finna ett sett att rentvå sitt och byråns namn, samtidigt som han försöker förhindra ett nytt attentat. Skådespelare: Michael Nyqvist, Jeremy Renner, Vladimir Mashkov, Lea Seydoux, Ivan Shvedoff, Simon Pegg, Tom Cruise, Josh Holloway, Paula Patton, Samuli Edelmann.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15

Inglourious Basterds

Inglourious BasterdsUnder det första året av den tyska ockupationen av Frankrike bevittnar Shosanna Dreyfus nazistöversten Hans Landas avrättning av hennes familj. Shosanna undkommer nätt och jämnt med livet i behåll och flyr till Paris där hon skapar sig en ny identitet som biografägare. På en annan plats i Europa samlar löjtnant Aldo Raine en grupp judisk-amerikanska soldater för att utföra en rad snabba och skoningslösa hämndaktioner. Raines grupp, som senare blir kända som ”The Basterds” av sina fiender, slår sig samman med den tyska skådespelerskan och infiltratören Bridget von Hammersmark i ett försök att störta Tredje rikets ledare. Allas öden sammanstrålar under en biopremiär där Shosanna har förberett att iscensätta sin alldeles egna hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

En fisk som heter Wanda

En fisk som heter WandaWanda är en bedragerska som planerar en diamantstöld i mångmiljonklassen tillsammans med sin pojkvän Ken, sin bror George och lönnmördaren Otto. I en rad olika äventyr försvinner diamanterna och frågan är vem som slutligen kommer lyckas lägga vantarna på skatten.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Bad Company

Bad CompanyNär en CIA-agent som arbetar under täckmantel dödas under förhandlingar kallas mannens tvillingbror, smågangstern Jake, in för att ta hans plats. Jakes uppdrag blir att förhindra att ett kärnvapen hamnar i fel händer.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

I spy

I spyAmerikansk action från 2002. Alec Scott är en hemlig agent utsänd på ett mycket hemligt uppdrag. Ett speciellt viktigt vapen har stulits och hamnat hos en mäktig vapenhandlare. Efter en misslyckad operation vänder sig Scott till en boxare för att få hjälp. Vapenhandlaren är nämligen mycket svag för boxning. Skådespelare: Gary Cole, Malcolm McDowell, Phill Lewis, Lynda Boyd, Eddie Murphy, Famke Janssen, Owen Wilson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *