Kvällens filmer: Mitt super ex, The Ugly Truth, Sjöfartsn…

Mitt super ex, The Ugly Truth, Sjöfartsnytt, Breach, Vittne till mord, 28 dagar senare, Airheads, TV Shop

Mitt super ex

21:00 – 22:50

Matt blir ihop med den vackra Jenny men märker snart att det är något konstigt med henne. Efter en tid upptäcker han att flickvännen lever dubbelliv som superhjältinnan G-Girl.

The Ugly Truth

21:00 – 23:00

The Ugly TruthAbby är en framgångsrik Tv-producent som har höga krav när det kommer till män. Mike är stjärnan i hennes Tv-program och han vet att män bara är ute efter en enda sak. Men Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder alla Mikes råd under en ny och lovande romans. De oväntade resultaten slår alla i deras omgivning med häpnad.

Sjöfartsnytt

23:00 – 01:15

När Quoyle, som arbetar som sättare på ett tryckeri, förlorar sin ständigt otrogna hustru Petal i en bilolycka, förändras hans liv för alltid. Tillsammans med sin lilla dotter Bunny och den viljestarka fastern Agnis, beger sig Quoyle till sina förfäders hemvist Newfoundland. Efter en tid får Quoyle anställning som reporter på öns lokala tidning ’The Gammy Bird’ och sakta men säkert börjar han känna sig alltmer hemma i denna säregna miljö och en dag lär han känna en gåtfull kvinna vid namn Wavey Prowse…

Breach

21:00 – 22:00

Amerikansk thriller från 2007. FBI-agenten Robert Hanssen är en trogen katolik och lever ett tryggt familjeliv. Trots det är han inte nöjd med sin tillvaro och känner sig otillräcklig på jobbet där han arbetar med säkerhet. När hans överordnade börjar misstänka Robert för att vara spion får agenten Eric O’Neill i uppdrag att spionera på honom. O’Neill tror att han återigen fått ett oviktigt uppdrag men upptäcker snart att han är inblandad i något mycket större än han någonsin kunnat föreställa sig. Åldersgräns 11 år.

Vittne till mord

23:15 – 01:20

Amerikanskt drama från 1985. När en ung amishkvinna och hennes son blir vittnen till mordet på en hemlig narkotikaagent, blir Philadelphiapolisen John Book deras beskyddare. Åldersgräns 15 år.

28 dagar senare

01:20 – 03:30

28 dagar senareBrittisk dramathriller från 2002. En grupp djurrättsaktivister utför en aktion mot en djurförsöksanläggning. De struntar i varningarna från en forskare och släpper ut de inburade schimpanserna. Vad de inte vet är att djuren är infekterade med ett dödligt virus vilket försätter de smittade i ett permanent tillstånd av mordiskt raseri. Viruset sprider sig med ilfart runt Storbritannien och 28 dagar senare kämpar de överlevande för att rädda sig själva och de tar inga som helst risker. Åldersgräns 15 år.

Airheads

23:10 – 01:00

AirheadsI denna dråpliga drift med musikbranschen, beslutar sig tre IQ-lättviktare till rockmusiker. (Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler) för att vidta drastiska åtgärder, eftersom deras musik ständigt ratas. De bryter sig in på en radiostation i förhoppning om att få sin demo spelad i radio. Men när discjockeyn (Joe Mantegna) och radiostationschefen (Michael McKean) vägrar spela deras låt, så har killarna inget val: De tar hela radiostationen som gisslan.

TV Shop

05:20 – 05:30

I denna dråpliga drift med musikbranschen, beslutar sig tre IQ-lättviktare till rockmusiker. (Brendan Fraser, Steve Buscemi, Adam Sandler) för att vidta drastiska åtgärder, eftersom deras musik ständigt ratas. De bryter sig in på en radiostation i förhoppning om att få sin demo spelad i radio. Men när discjockeyn (Joe Mantegna) och radiostationschefen (Michael McKean) vägrar spela deras låt, så har killarna inget val: De tar hela radiostationen som gisslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *