Kvällens filmer: Monday after the miracle, Kenny begins, …

Idag söndag visas följande filmer på TV: Monday after the miracle, Kenny begins, Jurassic Park 3, Animal, Total recall, Jurassic Park 3, Joy ride 2: Dead ahead, Loser

Monday after the miracle

Den unga kvinnan Helen Keller, dövblind sedan barnsben, har under läraren Annie Sullivans omsorg öppnat upp sig och tagit sin rättmätiga plats i samhället. Men när Annie gifter sig med en professor tvingas hon välja mellan kärleken till sin man och vänskapen med Helen.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:05

Kenny begins

Svensk science fiction-komedi från 2009. Kenny Starfighter är troligtvis den mest hopplösa elev Galaxhjälteakademien någonsin har haft. Kennys föräldrar ställer ett ultimatum: Ta examen eller bli frisör i familjens salong! I en förtvivlad jakt på examenspoäng kraschlandar Kenny av misstag på jorden. Där stöter han på nörden Pontus som är mobbad i skolan. Av en ren tillfällighet har Pontus fått tag på den mest eftersökta kristallen i universum. Skådespelare: Carla Abrahamsen, Jan Mybrand, Pernilla August, Bill Skarsgård, Johan Rheborg.

Filmen visas på SVT1 klockan 16:30 – 17:55

Jurassic Park 3

Amerikansk action från 2001. När Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en hängglidningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen samtidigt som de själva måste göra allt för att inte bli uppätna av bestarna som härskar på ön. Skådespelare: William H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Sam Neill, Laura Dern.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 22:55

Animal

AnimalAmerikansk komedi från 2001. Marvins högsta dröm är att bli polis men han har inte de fysiska förutsättningarna. En dag råkar han ut för en bilolycka och tas om hand av en excentrisk läkare. Marvin lappas ihop med delar från djur och förvandlas till ett impulsstyrt muskelberg. Skådespelare: Michael Caton, Louis Lombardi, Colleen Haskell, Edward Asner, Rob Schneider, John C McGinley.

Trailer för Animal

Filmen visas på TV3 klockan 22:55 – 00:40

Total recall

Total RecallAmerikansk science fiction från 2012. Fabriksarbetaren Douglas Quaid börjar misstänka att han är en spion efter att ha besökt Rekall, ett företag som arbetar med produktionen av minnen. Någonting går fel under Douglas minnesöverföring och i tron att han är jagad av myndigheterna flyr han för sitt liv. Senare upptäcker han att han har en hemlig identitet. Quaid slår sig samman med rebellsoldaten Melinaon på jakt efter Matthias, ledaren för motståndsrörelsen som den tyranniske kanslern Cohaagen har stämplat som terroristorganisation. Cohaagen siktar på att kontrollera hela den fria världen och ju mer Quaid kämpar för att besegra honom, ju tydligare blir det att hans minne hade justerats långt före det att han sökte sig till Rekall. Skådespelare: Jessica Biel, Bryan Cranston, Bokeem Woodbine, Colin Farrell, Kate Beckinsale.

Trailer för Total recall

Filmen visas på TV3 klockan 00:40 – 02:35

Jurassic Park 3

Amerikansk action från 2001. När Paul och Amanda Kirbys son Eric blir strandsatt på dinosaurieön Isla Sorna efter en hängglidningsolycka tar de hjälp av paleontologen Alan Grant. Nu börjar en kamp för att hitta sonen samtidigt som de själva måste göra allt för att inte bli uppätna av bestarna som härskar på ön. Skådespelare: William H. Macy, Téa Leoni, Alessandro Nivola, Sam Neill, Laura Dern.

Filmen visas på TV3 klockan 03:25 – 04:55

Joy ride 2: Dead ahead

Amerikansk-kanadensisk thriller från 2008. Kayla och en kille hon träffat på internet, Nik, är på väg till Las Vegas tillsammans med Kaylas syster, Melissa, och hennes pojkvän Bobby. Mitt ute i ödemarken går deras bil sönder. På Nu måste de försöka ta sig till civilisationen och när de hittar en bil vid ett ödsligt hus bestämmer de sig för att ta den. Ett beslut som snart visar sig bli deras livs största misstag. Ägaren till huset är en galen lastbilschaufför som tvingar dem att betala ett högt pris. Skådespelare: Kyle Schmid, Laura Jordan, Mark Gibbon, Nicki Aycox, Nick Zano.

Filmen visas på TV4 klockan 01:25 – 03:20

Loser

LoserPaul kommer till New York och får dela rum med tre coola killar, som helst ägnar dagarna åt att festa och att studera personer av det motsatta könet. Detta ställer till med problem för Paul, som måste studera hårt om han ska få behålla sina studiemedel. TV-Text s. 690.

Trailer för Loser

Filmen visas på TV6 klockan 22:00 – 00:00