Kvällens filmer: Morgan Pålsson – världsreporter, Transsi…

Morgan Pålsson – världsreporter, Transsiberian, Wedding crashers, Wedding Crashers, In the Valley of Elah, The Rock, Leap Year, Highwaymen, Botched

Morgan Pålsson – världsreporter

21:30 – 22:55

Morgan Pålsson - VärldsreporterMorgan Pålsson, reporter vid Sveriges Television, tror att han ska bli utnämnd till ny utrikeskorrespondent i Washington. Istället blir han skickad med sin fotograf Robert att bevaka valet i ett litet afrikanskt land ingen någonsin hört talas om. Redan första dagen i Matòbo utbryter en militärkupp och Morgan hamnar som enda utländska journalist i centrum för hela världens nyhetsrapportering.

Transsiberian

23:00 – 00:50

TranssiberianEtt amerikanskt par, Roy och Jessie bestämmer sig för att ta den långa vägen hem på den legendariska transsibiriska järnvägen från Peking till Moskva. På vägen möter de ett annat par från väst, Carlos och Abby, med vilka de snabbt blir vänner på ett sätt som resande långt hemifrån ofta blir. När Roy av en olyckshändelse separeras från gruppen i samband med ett stopp börjar det gå upp för Jessie att deras reskamrater inte är riktigt vad de verkar vara…

Wedding crashers

22:25 – 23:05

Wedding CrashersAmerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig.

Wedding Crashers

23:15 – 01:00

Wedding CrashersAmerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig.

In the Valley of Elah

01:00 – 03:30

In the Valley of ElahAmerikansk dramathriller från 2007. Hank Deerfield får veta att hans son Mike kommit tillbaka från Irakkriget utan att kontakta honom. Det hela uppdagas när militärbasen hör av sig till honom för att Mike inte infunnit sig i tid. Hank börjar leta efter sin son och det dröjer inte länge förrän Mike hittas mördad.

The Rock

22:00 – 00:40

The RockMannen som kan rädda staden är John Patrick Mason, den ende fånge som rymt från Alcatraz och överlevt. Han får hjälp av Stanley Goodspeed, en begåvad men virrig FBI-agent. Amerikansk actionthrillerfilm från 1996.

Leap Year

21:00 – 23:05

Leap YearEn kvinna ger sig av till Irland for att tvinga sin pojkvän att tacka ja till hennes frieri genom att fria på skottdagen, den enda gången han inte kan neka enligt landets tradition. Men det kan finnas en snygg värdshusvärd som sätter käppar i hjulen för hennes planer…

Highwaymen

03:30 – 05:15

HighwaymenAmerikansk thriller från 2004. Sedan hans fru blev påkörd och dödad och föraren smet har Rennie rest genom USA i jakten på hennes mördare. Mannen han letar efter, James Fargo, är en skrupellös psykopat.

Botched

02:10 – 03:50

BotchedRitchie Donovan är en tjuv med otur. Under en kupp förlorar han en portfölj med diamanter som tillhör maffian, och blir bestraffad genom att tvingas åka till Moskva för att stjäla ett antikt kors. Amerikansk kriminalkomedifilm från 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *