Kvällens filmer: Mr 3000, Broarna i Madison County, The r…

Mr 3000, Broarna i Madison County, The ring 2, Primeval, Sherlock Holmes: Baskervilles hund, Dimmornas kaj, The king’s speech, The King’s Speech, Be Kind Rewind

Mr 3000

18:00 – 20:00

Amerikansk dramakomedi från 2005. När baseballstjärnan Stan Ross slår sin 3000e fullträff lägger han av och lämnar sitt lag. Men nio år senare har Stan fortfarande inte fått sin hett eftertraktade utmärkelse. Till råga på allt visar det sig att han egentligen bara slog 2997 fullträffar under sinn karriär. Stan bestämmer sig då att, mot alla odds, göra comeback. Han är ju bara tre ynka träffar från att verkligen bli den oövervinnelige ”Mr 3000” (n)

Broarna i Madison County

21:00 – 23:40

Broarna i Madison CountyAmerikanskt drama från 1995. Fotografen Robert Kincaid kommer till Iowa för att fotografera några berömda broar. I Madison County möter han lantbrukarhustrun Francesca, vars familj är bortrest. De bådar inleder trevande en kortvarig men passionerad kärleksaffär (n)

The ring 2

23:40 – 01:50

Amerikansk skräck från 2005. För att undkomma de hemska minnena beslutar sig Rachel och hennes son för att börja ett nytt liv i en småstad i Oregon. Men när ett mystiskt omärkt videoband hittas på en brottsplats inser Rachel att den hämndlystna Samara är tillbaka. I en desperat kamp på liv och död måste Rachel möta Samara igen för att rädda sig själv och sin son (n)

Primeval

01:30 – 03:20

PrimevalAmerikansk skräckfilm från 2007. Ett amerikanskt nyhetsteam bestämmer sig för att fånga en stor människoätande krokodil. De beger sig djupt in i Afrikas mörkaste djungel för att jaga upp sitt byte. Men Gustave, som lokalbefolkningen kallar honom, är också på jakt (n)

Sherlock Holmes: Baskervilles hund

03:20 – 05:05

Amerikanskt kriminaldrama från 1987. Sherlock Holmes tar sig an ett fall med en mordgåta där pärlor och en skatt spelar en central roll. 5/7 (n)

Dimmornas kaj

22:15 – 23:45

Desertören Jean kommer till Le Havres hamn för att hitta ett sätt att fly från landet. På en krog möter han Nelly som han blir blixtförälskad i. Den föräldralösa Nelly tas om hand av butiksägaren Zabel, som har många mystiska och skumma affärer för sig. Han erbjuder Jean ett morduppdrag i utbyte mot pass och pengar. men Jean säger nej. Nellys tidigare pojkvän har blivit mördad och det visar sig att det var Zabel som låg bakom mordet. Hans omsorger om Nelly är långt ifrån faderliga, svartsjukan driver honom till vansinne.

The king’s speech

21:20 – 22:00

The King's SpeechBrittiskt drama från 2010. När prins Albert blir utsedd till kung känner han sig inte bekväm, speciellt inte med att tala offentligt. Han lider av svår stamning och ingen läkare har lyckats få bukt med problemet. I ett desperat försök vänder han sig till logopeden Lionel som använder sig av minst sagt okonventionella metoder.

The King’s Speech

22:15 – 00:00

The King's SpeechBrittiskt drama från 2010. När prins Albert blir utsedd till kung känner han sig inte bekväm, speciellt inte med att tala offentligt. Han lider av svår stamning och ingen läkare har lyckats få bukt med problemet. I ett desperat försök vänder han sig till logopeden Lionel som använder sig av minst sagt okonventionella metoder.

Be Kind Rewind

00:00 – 02:00

Be Kind RewindAmerikansk komedi från 2008. När Jerry av misstag råkar avmagnetisera alla videoband i sin bästa kompis Mikes, videobutik måste han åtgärda problemet. Hans geniala lösning är att återskapa de förstörda filmerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *