Kvällens filmer: Mr Stink, The Punisher, Flickan, Kommiss…

Mr Stink, The Punisher, Flickan, Kommissarie Späck, Cop Out, Psalm 21, Harry Potter och fången från Azkaban, Prince of Persia: The Sands of Time, Snow Angels, Welcome to Mooseport, Mordet På Jesse James Av Ynkryggen Robert Ford, The Cottage

Mr Stink

16:50 – 17:50

Hugh Bonneville från Downton Abbey ses här i rollen som Mr Stink – en uteliggare som plötsligt får en vän i den unga flickan Chloe. Ett hjärtvärmande drama baserat på en bok av David Walliams.

The Punisher

23:20 – 01:20

The PunisherNär hans fru och familj mördas tar Frank Castle på sig uppdraget att befria Amerika från kriminalitet genom att göra sig själv till domare, jury och skarprättare. Russell Andrews, James Carpinello, Jeff Chase, m.fl.

Flickan

21:10 – 22:50

Sommaren 1981 blir en tioårig flicka lämnad ensam med sin faster när resten av familjen reser till Afrika på ett biståndsprojekt. Fastern blir snart uppvaktad av en man och ger sig iväg med löftet att komma tillbaka om ”bara” några dagar. Flickan hemlighåller att hon nu är helt ensam och sommardagarna går. Med skärpta sinnen upptäcker hon gradvis vuxenvärldens ofta absurda och ansvarslösa beteende. Filmen presenteras av Fredrik Sahlin.

Kommissarie Späck

20:00 – 21:40

Kommissarie SpäckSvensk komedi från 2010. När en man hittas brutalt mördad kallas kommissarie Mårten Späck och hans kollega Grünvald Karlsson in. Späck tror till en början, på grund av det bisarra mordet, att det rör sig om en seriemördare. Men när Grünvald gör ett fynd på brottsplatsen kullkastas hans teorier.

Cop Out

21:40 – 22:00

Cop OutAmerikansk actionkomedi från 2010. Polisen Jimmy har ett värdefullt baseballkort och har tänkt sälja det men så blir kortet stulet. Tillsammans med sin partner Paul gör han allt för att hitta det men Paul har svårt att fokusera på uppdraget eftersom han misstänker att hans fru är otrogen.

Psalm 21

00:05 – 02:05

Psalm 21Svensk skräckfilm från 2010. Prästen Henrik plågas av mardrömmar och är på väg att tappa greppet om verkligheten. När hans pappa, som också var präst, dör åker han till byn Borgvattnet där fadern arbetade. Där möts han av en sektlik församling som döljer en mörk hemlighet.

Harry Potter och fången från Azkaban

17:15 – 20:00

En fartfylld tur på nattbussen tar Harry till Diagonalgränd där får han reda på nyheten att fången Sirius Black har rymt och är på jakt efter honom. Den nya terminen på Hogwarts börjar och Harry och hans vänner lär sig konsten att hantera hippogriffer (hälften hästar och hälften örnar), driva tillbaka föränderliga boggartar som byter skepnad, och får resa i tiden.

Snow Angels

23:50 – 02:00

Snow AngelsArthur är diskplockare på en kinarestaurang, spelar trombon i skolans marschorkester och håller ögonen på smarta, roliga och udda Laila – som definitivt har koll på honom. Amerikansk romantiskt dramafilm från 2007.

Welcome to Mooseport

00:10 – 02:25

Welcome to MooseportVälkommen till Mooseport, en sömnig småstad där idyllen är ett påtagligt faktum. Men Mooseport råkar också vara den enormt populäre presidenten, Monroe ”Örnen” Coles semestertillhåll, och nu har han bestämt sig för att dra sig tillbaka för att skriva på sina memoarer. Hans planer grusas dock när invånarna övertalar honom att ställa upp som kandidat i borgmästarvalet. Konkurrensen utgörs av den lokala järnhandlaren, Handy Harrison, vars flickvän har ett mer än vänskapligt intresse för presidenten. Och vice versa. I takt med att valkampanjerna framskrider ökar rivaliteten mellan de båda kandidaterna, och de inser snart att staden inte är stor nog för dem båda.

Mordet På Jesse James Av Ynkryggen Robert Ford

00:15 – 03:20

Mordet På Jesse James Av Ynkryggen Robert FordI 1880-talets Amerika vet alla vem Jesse James är. Han är nationens mest ökände brottsling och efterlyst i tio stater. Han är också landets störste hjälte, firad av folket som en Robin Hood. Men vem är Robert Ford? Ingen känner till honom. Den ambitiöse 19-åringen tänker ändra på det. Han tänker göra sig till vän med Jesse och rida med hans gäng. Och om det inte gör honom berömd är han inte rädd att döda för att nå sitt mål. Amerikansk westernfilm från 2007.

The Cottage

02:05 – 04:00

The CottageBrittisk thriller från 2008. Bröderna David och Peter är i desperat behov av pengar och kidnappar Tracey som är dotter till en mäktig gangster. Men det hela går inte som de tänkt sig då Tracey rymmer till skogs och får med sig Peter som gisslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *