Kvällens filmer: Mumien: Drakkejsarens grav, A simple favor, Miss Secret…

Mumien: Drakkejsarens grav

Idag måndag den 19 juni sänds följande filmer på TV: Mumien: Drakkejsarens grav, A simple favor, Miss Secret Agent, Tigrar

Mumien: Drakkejsarens grav

Mumien: Drakkejsarens gravAmerikanskt äventyr från 2008. Äventyrarna Rick och Evelyn har dragit sig tillbaka, men när en juvel ska transporteras till Shanghai ser de en chans att få tillbaka lite spänning. Vad de inte vet är att ädelstenen ska användas till att återuppväcka en kinesisk tyrann som legat i dvala i två tusen år.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mumien: Drakkejsarens grav

A simple favor

A simple favorAmerikansk komedi från 2018. Stephanie, en ensamstående mamma, lär känna den glamourösa, fascinerande och mystiska Emily. Plötsligt försvinner Emily spårlöst och Stephanie börjar nysta i vad som har hänt.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00. Läs mer om A simple favor

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentAmerikansk actionkomedi från 2000. En terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, men hon är den tuffaste tjejen i kåren och är fullständigt ointresserad av utseende och hur en vacker kvinna bör föra sig. Att få henne att passa in i en skönhetstävling blir ett tufft jobb för alla.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Miss Secret Agent

Tigrar

TigrarSvenskt drama från 2021. När den 16-årige fotbollstalangen Martin Bengtsson säljs till en italiensk storklubb ser hans stora barndomsdröm ut att ha gått i uppfyllelse. Han hamnar dock i ett ogästvänligt kollektiv tillsammans med andra unga fotbollstalanger där alla riskerar att när som helst bli hemskickade. Konkurrensen om platserna i laget är stenhård och Martins tillvaro börjar alltmer likna en mardröm. Filmen skildrar verkliga händelser och bygger på Martin Bengtssons självbiografi ”I skuggan av San Siro”.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40. Läs mer om Tigrar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *