Kvällens filmer: Mumien – drakkejsarens grav, Ice Age 2, Air Force One, The…

Mumien - drakkejsarens grav

Idag lördag den 19 september sänds följande filmer på TV: Mumien – drakkejsarens grav, Ice Age 2, Air Force One, The Allnighter

Mumien – drakkejsarens grav

Mumien - drakkejsarens gravNär en 2000 år gammal förbannelse bryts återupplivas en hänsynslös kejsare med en diabolisk plan som ska förslava världen. Mänsklighetens enda hopp att stoppa honom och hans odöda krigare ligger i familjen O’Donnells händer.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Ice Age 2

Ice Age 2När temperaturen stiger tvingas mammuten Manfred, den sabeltandade tigern Diego och sengångaren Sid överge sin älskade dal innan all snö töat bort och översvämningen är ett faktum. På vägen möter den tokiga trion en charmig mammutflicka som får Manfreds hjärta att smälta.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:05

Air Force One

Air Force OneUSAs president, hans stab och familj anfalls av ryska terrorister som bluffat sig ombord på det specialbyggda presidentplanet Air Force One. Alla på planet tas till fånga – utom presidenten som tar upp kampen mot terroristerna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 00:15

The Allnighter

The AllnighterMolly, Val och Gina firar studenten i college men på deras allra sista natt uttrycker de sin frustration över att allt inte blev som de ville. Molly letar fortfarande efter den stora kärleken och Val börjar bli osäker på att det faktiskt är det hon har hittat, alltmedan Gina är filmar det hela med sin videokamera. Så när den stora festen drar igång är det kanske inte så konstigt att det går som det går. Susanna Hoffs är mest känd som den söta gitarristen i Bangles och filmens regissör är hennes mor.

Filmen visas på TV6 med start klockan 00:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *