Kvällens filmer: Mumien: Drakkejsarens grav, Twilight zone – på gränsen till…

Mumien: Drakkejsarens grav

Idag torsdag den 15 juni sänds följande filmer på TV: Mumien: Drakkejsarens grav, Twilight zone – på gränsen till det okända

Mumien: Drakkejsarens grav

Mumien: Drakkejsarens gravAmerikanskt äventyr från 2008. Äventyrarna Rick och Evelyn har dragit sig tillbaka, men när en juvel ska transporteras till Shanghai ser de en chans att få tillbaka lite spänning. Vad de inte vet är att ädelstenen ska användas till att återuppväcka en kinesisk tyrann som legat i dvala i två tusen år.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Mumien: Drakkejsarens grav

Twilight zone – på gränsen till det okända

Twilight zone - på gränsen till det okändaAmerikansk science fiction från 1983. Fyra skrämmande berättelser om det övernaturliga och okända. Den första berättelsen handlar om en fördomsrik man som får en dos av sin egen medicin. Den andra handlar om ett ålderdomshem där de boende får chansen att återuppleva sin barndom. I den tredje berättelsen stiftar en ung lärarinna bekantskap med en liten pojke vars hem är varje barns fantasi, eller mardröm. Den fjärde utspelar sig på ett flygplan där en flygrädd man plötsligt får se ett monster ute på vingen. Baserad på den populära TV-serien med samma namn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Twilight zone – på gränsen till det okända

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *