Kvällens filmer: Mumien, Security, Skicka vidare, Suedi

Mumien

Idag måndag den 5 juni sänds följande filmer på TV: Mumien, Security, Skicka vidare, Suedi

Mumien

MumienAmerikansk action från 1999. En grupp skattjägare åker på expedition till Saharaöknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de en 3000 år gammal förbannelse. Den förkroppsligas av en hämndlysten reinkarnation av en egyptisk präst, som har dömts till en evighet bland de levande döda.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Mumien

Security

SecurityAmerikansk action från 2017. En före detta elitsoldat arbetar nu som anställd på en säkerhetstjänst i ett köpcentrum. Under sitt jobb hamnar han mellan två fronter och måste skydda ett kvinnligt vittne från ett gäng under en storm.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Security

Skicka vidare

Skicka vidareAmerikanskt drama från 2000. Pedantiska Eugene Simonet är lärare. I hans klass går Trevor. Eleverna får ett uppdrag – att försöka förändra något till det bättre i sin omgivning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Skicka vidare

Suedi

SuediSvensk komedi från 2021. Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor?. När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, eller som man säger i orten, en Suedi. Det finns ett litet problem bara Snart blir alla sedlarna ogiltiga.

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Suedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *