Kvällens filmer: Music and Lyrics, 13 Kids And Wanting Mo…

Music and Lyrics, 13 Kids And Wanting More, Sjätte sinnet, The Stranger Beside Me

Music and Lyrics

21:00 – 23:10

Music and LyricsAlex Fletcher är en före detta popstjärna som nu uppträder med en nostalgishow på karnevaler och nöjesparker. Han får chansen att komma tillbaka i rampljuset när en popdiva ber honom skriva en duett. Det enda problemet är att Alex aldrig har kunnat skriva låttexter.

13 Kids And Wanting More

20:00 – 21:00

I den här dokumentären följer vi tre stora familjer, som för tillfället har 36 barn mellan sig. Vi undersöker de emotionella, religiösa och psykologiska förklaringarna till att de vill ha fler och fler småttingar. Möt familjen Salim, vars patriark ser sina barn som en gåva från gud, och därför anser att det är hans religiösa plikt att skaffa en stor familj. I familjen Johnstone vill modern ha många barn eftersom hon själv förlorade sin far när hon var ung. I detta spännande specialprogram tar vi reda på de bakomliggande orsakerna till Storbritanniens många stora familjer. Vi ser även hur det är att leva i det kaos som uppstår när man har 13 barn.

Sjätte sinnet

22:00 – 00:10

Sjätte SinnetMalcolm Crowe är en högt ansedd barnpsykolog. Alla böcker och utmärkelser i världen har dock inte förberett honom för hans nästa patients problem. Den lille pojken Cole hemsöks nämligen av döda människor…

The Stranger Beside Me

02:20 – 03:50

The Stranger Beside MeSkrämmande och verklighetsbaserad historia om den ärelystna kriminalreportern Ann Rule som anlitas för att bevaka en serie mord som inträffat mellan Utah och Seattle. Amerikansk dramafilm från 2003.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *