Kvällens filmer: Never been kissed, Firewall, Cobra, The …

Never been kissed, Firewall, Cobra, The Good thief, Notting Hill, Georgia Rule, Safe Harbour, Boys and Girls, Copperhead, Pictures of Hollis Woods

Never been kissed

19:55 – 22:00

Never Been KissedAmerikansk komedi från 1999. I skolan var Josie en tönt och hon har aldrig haft ett seriöst förhållande, dessutom har hon aldrig blivit riktigt kysst. Men livet är på väg att förändras på ett sätt hon aldrig kunnat drömma om. Hon får chansen att visa vad hon går för som reporter, men uppdraget är en mardröm. Josie ska skriva om dagens tonåringar och blir tvungen att sätta sig i skolbänken igen och återuppleva sin förnedrande skoltid (n)

Firewall

22:00 – 00:10

FirewallJack Stanfield är säkerhetschef på en internationell storbank.

Cobra

23:55 – 01:35

CobraHan säger själv att ”där lagen tar slut tar jag vid”. Cobra tar upp jakten på ett gäng mördargalningar som härjar i Los Angeles.

The Good thief

23:05 – 00:50

The Good ThiefFransk-kanadensisk långfilm från 2002. Amerikanen Bob Montagnet är en härdad heroinmissbrukare, legendarisk gambler och tjuv som lever och verkar i Sydfrankrikes undre värld. Lyckan och pengarna är på upphällningen, men Bob känner på sig att den vackra Anne kan ge honom båda delarna åter. Tillsammans med vännerna Raoul och Paulo planerar han ett genialt inbrott i ett kasino. Problemet är bara att någon redan har skvallrat för polisen.

Notting Hill

20:00 – 22:40

Notting HillAnna Scott är filmstjärna och lever ett liv fullt av glamour, premiärer och paparazzi. William Thacker driver en liten bokhandel i Londons fashionabla Notting Hill och lever, tillsammans med sina excentriska vänner, ett tämligen händelselöst liv. De två är så olika som ett par människor kan bli. Kärleken är dock som dagg och faller både på lort och lilja så när deras vägar en dag korsas uppstår ljuv musik. Det är dock inte lätt att vara kär i strålkastarnas sken och deras förhållande verkar dömt att misslyckas ända från början. För vad kan en tafflig bokmal från London ha att erbjuda en världslig Hollywooddiva? Text-TV s. 690.

Georgia Rule

22:40 – 00:50

Georgia RuleEn varm film som utforskar det komplicerade och humoristiska relationen mellan mödrar och döttrar. När Lily inte längre klarar av sin rebelliska dotter tar hon med henne till en plats hon svurit på att aldrig återvända till – sin mammas hem. Under en sommar fylld av överraskningar lever dessa tre mycket olika kvinnor under ett tak och under en regel: Georgias.

Safe Harbour

00:25 – 02:45

Amerikanskt drama från 2007. Ophelia har förlorat tron på livet efter att ha förlorat sin make och son. Hon bestämmer sig för att tillsammans med sin dotter Pip tillbringa sommaren på ön Safe Harbour. När Pip möter konstnären Matt erbjuder han sig att lära henne måla. Samtidigt får Matt upp ögonen för Ophelia som till en början är skeptisk till honom. Men med tiden upptäcker hon hur mycket glädje Matt tillför i Pips och hennes liv.

Boys and Girls

23:00 – 01:05

Boys and GirlsRyan och Jennifer har avskytt varandra sedan de var tolv år gamla. Men situationen förändras när de läser på samma universitet. De märker snart att deras olikheter förenar dem, men kan de någonsin bli mer än bara vänner?

Copperhead

02:40 – 04:10

Den ökände revolvermannen ”Wild” Bill Longley reser till den dystra gruvstaden Magdalene i New Mexico, där han får reda på att hans gamle vän har mördats av ett gäng rånare. Men innan han kan hämnas sin väns död angrips staden av giftiga ormar, som har flytt ur sina underjordiska gömmor efter en gruvexplosion.

Pictures of Hollis Woods

02:45 – 04:35

Amerikanskt drama från 2007. Hollis Wood är tolv år och har rymt från alla fosterhem hon placerats i. Men när hon hamnar hos den kärleksfulla familjen Regan ser det ut som om hon äntligen hittat det hon sökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *