Kvällens filmer: Notes on a scandal, Léon, Bad Boys 2

Notes on a scandal, Léon, Bad Boys 2

Notes on a scandal

21:00 – 22:55

Notes on a ScandalAmerikanskt drama från 2006. Läraren Barbara lever ett ensamt och tråkigt liv där hennes dagbok är hennes bundsförvant. Hennes liv förändras totalt när Sheba börjar arbeta på skolan. Sheba är Barbaras raka motsats, hon tar alla med storm och Barbara tror att hon äntligen hittat den vän hon alltid sökt. När Sheba anförtror Barbara att hon har ett förhållande med en av sina elever blir Barbara bestört och tycker att Sheba har svikit henne. Men det dröjer inte länge förrän Barbara inser att hon kan använda hemligheten till sin egen fördel (n)

Léon

21:00 – 23:10

LéonEn enstörig italiensk yrkesmördare i New York blir vän med Mathilda, en 12-årig flicka med traumatiska upplevelser bakom sig. Leon har för första gången någon att bry sig om. Mathilda ser sin chans att hämnas på den som mördade hennes far och bror.

Bad Boys 2

21:00 – 23:55

Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar. Den underhållande duon får sig dock en ordentlig törn när det hettar till mellan Mike och Marcus sexiga syster, Syd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *