Kvällens filmer: Notting Hill, Hide and seek, Swordfish

Idag söndag visas följande filmer på TV: Notting Hill, Hide and seek, Swordfish

Notting Hill

Notting HillAmerikansk-brittisk romantisk komedi från 1999. Anna Scott är filmstjärna och lever ett liv fullt av glamour, premiärer och paparazzi. William Thacker driver en liten bokhandel i London och har ett tämligen händelselöst liv. En dag korsas deras vägar. Men vad kan en tafflig bokmal från London ha att erbjuda en världslig Hollywooddiva?.

Trailer för Notting Hill

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:35

Hide and seek

Hide and SeekAmerikansk thriller från 2005. Vissa lekar är otäckare än andra. En flicka drar sig efter sin mammas död undan från omvärlden och skapar en ond låtsasvän. Hennes pappa försöker desperat att nå fram till sin dotter, men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier, utan någonting långt mer skrämmande.

Trailer för Hide and seek

Filmen visas på TV3 klockan 00:30 – 02:40

Swordfish

SwordfishAmerikansk action från 2001. Gabriel Shear är en före detta CIA-agent som planerar att tömma ett regeringskonto på flera miljarder illegala dollar. Kontot har kodnamnet Swordfish och Gabriels enda hopp att få tillgång till det är Stanley Jobson, en av världens bästa datahackare. Gabriel och hans tilldragande partner Ginger lurar Stanley att hjälpa dem med deras skumma affärer genom att lova honom ett nytt liv. Stanley ångrar dock sin tjänstvillighet när han upptäcker att Gabriels planer inte bara handlar om ett virtuellt bankrån.(c)

Trailer för Swordfish

Filmen visas på TV4 klockan 23:35 – 01:35