Kvällens filmer: Observe and Report, Bad Teacher, En djäv…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Observe and Report, Bad Teacher, En djävul till flickvän, Sanningen om katter och hundar

Observe and Report

Observe and ReportRonnie Barnhardt jobbar som säkerhetschef på ett köpcentrum. När en pervers blottare börjar utsätta besökarna för otrevliga syner ser Ronnie sin chans att få sina drömmar uppfyllda. Blottaren kan bli hans fribiljett in i poliskåren och dessutom ge honom chansen att dejta tjejen han drömmer om, den heta expediten på skönhetsavdelningen. Den enda som kan hindra Ronnies drömmar är en lång, snygg snut som faktiskt vet vad han sysslar med.

Trailer för Observe and Report

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 23:40

Bad Teacher

Bad TeacherEn del lärare bryr sig bara inte ett s–t. Till exempel Elizabeth. Hon svär, är grym och olämplig. Hon dricker, knarkar och längtar efter att gifta sig med sin biljett till försörjning och sluta på sitt kassa jobb. När hon blir dumpad av sin fästman iscensätter hon sin plan att fånga en rik snygg ersättare och tävlar om hans tillgivenhet mot en överenergisk kollega, Amy. När Elizabeth också får försvara sig mot en sarkastisk, vanvördig gympalärares närmanden lär konsekvenserna av hennes vilda, skandalösa intriger hennes elever, arbetskamrater och till och med henne själv en läxa utan motstycke.

Trailer för Bad Teacher

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 22:55

En djävul till flickvän

Darren, J.D. och Wayne har varit bästa vänner i evigheter. Det som förenar dem är deras något udda musikintresse – en total besatthet av Neil Diamond. Men när Darren blir tillsammans med Judith förändras allt. Hon vill sätta stopp för deras vänskap och förstör hela hans fantastiska samling av Neil Diamond-skivor. När det blir tal om äktenskap och om att Darren dessutom ska skippa sitt efternamn och ta hennes växer irritationen hos J.D. och Wayne. När de två inte ens blir bjudna till förlovningsfesten bestämmer de sig för en drastisk – och urusel plan: att kidnappa Judith och sedan fejka hennes död. Men för att Darren ska glömma Judith och gå vidare sammanför de honom med Sandy, tjejen han var dödligt förälskad i på high school. På så sätt hoppas kompisarna att Darren ska återgå till sitt vanliga liv och hänga med dem men det hela blir lite mer komplicerat än de förväntat sig… Som de tre kompisarna ser vi Jason Biggs (”American Pie”), Steve Zahn (”Chain of Fools”) och Jack Black som inte bara är skådespelare (”High Fidelity”, ”Shallow Hal”) utan även medlem i musikgruppen ”Tenacious D” som nyligen hade hiten ”Tribute”. För regin står Dennis Dugan som bland annat gjort Adam Sandler-filmerna ”Big Daddy” och ”Happy Gilmore”. Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 23:55 – 01:55

Sanningen om katter och hundar

Abby (Janeane Garofalol) har insett att modellyrket inte är hennes framtid… Istället har hon gjort karriär som radiopratare i en talkshow dit folk får ringa och berätta om sina husdjur. Abbys favoritröst tillhör Brian (Ben Chaplin) – men när det väl är dags för en date får Noelle (Uma Thurman) rycka in… detta resulterar i en mängd roliga situationer och missförstånd! Manusförfattaren och medproducenten Audrey Wells citerar Cyrano de Bergerac som influens till ”Sanningen om katter och hundar”. Hon kände att kvinnor ibland bara blir bedömda för sitt utseende – precis som Cyrano för sin stora näsa.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:00