Kvällens filmer: Ocean’s eleven, Ocean’s twelve, Den perfekta stormen, Tower…

Ocean's eleven

Idag söndag den 4 juni sänds följande filmer på TV: Ocean’s eleven, Ocean’s twelve, Den perfekta stormen, Tower heist, Downton Abbey, Min brors flickvän, Wallander: Byfånen

Ocean’s eleven

Ocean's elevenAmerikansk action från 2001. Gentlemannatjuven Danny Ocean tänker råna Las Vegas största kasinon, vilka ägs av den hänsynslöse Terry Benedict. Bytet är 150 miljoner dollar. Danny kan dock inte klara denna gigantiska kupp ensam.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:40. Läs mer om Ocean’s eleven

Ocean’s twelve

Ocean's twelveAmerikansk action från 2004. Det har gått tre år sedan Danny Ocean och hans medarbetare lyckades med en av alla tiders fräckaste kupper. Målet var ett välfyllt, extremt välbevakat bankvalv på ett lyxhotell i Las Vegas, som drevs av den hänsynslöse Terry Benedict. Nu har han av någon anledning fått tillgång till en ”adresslista” på Oceans gäng, och vill ha sina 160 miljoner tillbaka.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ocean’s twelve

Den perfekta stormen

Den perfekta stormenAmerikansk action från 2000. Fiskefartyget Andrea hamnar mitt i vad meteorologerna kallar den perfekta stormen. Det är århundradets värsta storm med 30 meter höga vågor. Fartyget är fångat mitt i Atlanten.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:20. Läs mer om Den perfekta stormen

Tower heist

Tower heistAmerikansk actionkomedi från 2011. Arbetarna vid en lyxig bostadsrätt vid Central Park upptäcker att miljardären i takvåningen svindlat bort folks besparingar. Med bara dagar på sig tar den osannolika gruppen amatörtjuvar hjälp av småtjuven Slide för att stjäla tillbaka de 20 miljoner dollar de är säkra på är gömda i takvåningen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Tower heist

Downton Abbey

Downton AbbeyBrittiskt drama från 2019. Downton Abbey är tillbaka i en film där den älskade familjen Crawley och deras tjänstefolk förbereder sig för sitt livs största ögonblick. Medverkande: Julian Fellowes,.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:55. Läs mer om Downton Abbey

Min brors flickvän

Min brors flickvänAmerikansk komedi från 2007. Dan är en engagerad pappa. Sedan hans fru dog har han varit ensamstående, men när hans släkt samlas stöter han oväntat på sin drömkvinna, Beth. Hon är intelligent, rolig och vacker, men dessvärre råkar hon också vara hans brors flickvän.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:50. Läs mer om Min brors flickvän

Wallander: Byfånen

Wallander: ByfånenSvenskt kriminaldrama från 2005. En utklädd man hotar personalen på ett bankkontor. Han tänker spränga det i luften om de inte sätter in pengar på ett speciellt konto. Ingen tar till en början hans hot på allvar. Men snart inser de att bomben mannen har runt halsen är äkta. Men snart inser de att bomben mannen har runt halsen är en riktig bomb.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Wallander: Byfånen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *