Kvällens filmer: Ombytta roller, Layer Cake, Tolken, Spid…

Ombytta roller, Layer Cake, Tolken, Spider-Man 3, Fired Up!, Catwoman, The Craiglist Killer, R.L Stines Spöktimmen – Tänk inte på det

Ombytta roller

19:40 – 22:00

Amerikansk komedi från 1983. De två förmögna bröderna Duke slår vad om en dollar om vad som kommer att ske om man låter en hemlös man ta en rik mans plats och vice versa. Deras offer för vadet blir den framgångsrike börsmäklaren Louis Winthorpe III och tiggaren Billy Ray Valentine (n)

Layer Cake

22:00 – 00:10

Layer CakeMr X är en knarklangare från West End som planerar att dra sig tillbaka. Men han går med på att utföra ett sista uppdrag – att sköta förhandlingarna vid försäljningen av en miljon ecstasy-tabletter. Oturligt nog för Mr X är tabletterna stulna av en serbisk knarkkung som kommer att skära halsen av honom om han säljer dem, men samtidigt har en brottsmagnat från London lovat att pensionera honom för evligt om han inte säljer dem.

Tolken

22:00 – 00:05

TolkenAmerikansk långfilm från 2005. (The Interpreter) FN-tolken Silvia Broome arbetar i FN-huset i New York. Av misstag får hon höra planerna på att mörda en afrikansk statschef. Om hon för denna information vidare riskerar hon att bli nästa måltavla. Motvilligt inser Broome att det enda rätta är att omintetgöra mördarnas planer och hon tar kontakt med FBI-agent Tobin Keller, men något får honom att tvivla på sanningshalten i hennes berättelse.

Spider-Man 3

20:00 – 22:50

Spider-Man 3Peter Parker, ynglingen som utvecklade övernaturlig styrka och en spindellik förmåga att hålla sig fast på vilken yta som helst efter att ha blivit biten av en genetiskt manipulerad spindel, är tillbaka. Peter använder fortfarande sina unika krafter till att bekämpa brott och med sin drömflicka Mary Jane vid sin sida har han börjat förlika sig med tanken att vara superhjälte. Hans nya sinnesro hotas dock då han konfronteras av sina värsta fiender någonsin.

Fired Up!

22:50 – 00:40

Fired Up!Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i Cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer. Killarna kan inte tänka sig något bättre, tills Shawn blir tokförälskad i Carly som misstänker att de bryr sig mer om tjejerna än om sporten. Shawn gör nu sitt allt för att övertyga Carly att de visst är där för att de brinner för Cheerleading, inget annat!

Catwoman

23:00 – 01:05

CatwomanEn blyg kvinna begåvad med en katts snabbhet, reflexer och sinnen går balansgång mellan att vara brottsling eller hjältinna. Den detektiv som ihärdigt följer efter henne är fascinerad av hennes båda personligheter.

The Craiglist Killer

01:45 – 03:20

Philip Markoff går en lovande framtid till mötes som läkare. Han bor med sin fästmö Megan, men lever ett hemligt och mörkt liv på natten. Den 14 april 2009 mördar Philip Markoff en massös som har annonserat sina tjänster på Craigslist – en välkänd amerikansk hemsida. Direkt efter mordet hittar polisen ett flertal mördade kvinnor som anmälts försvunna. De upptäcker snart att alla dessa kvinor har annonserat på internet, och utredningarna leder dem slutligen till Markoff.

R.L Stines Spöktimmen – Tänk inte på det

03:20 – 04:45

13-åriga Cassie har svårt att anpassa sig till den nya stad och skola hon har flyttat till. Men hon får tiden att gå genom att utsätta ”populära” barn, och sin lillebror Max, för olika bus och skämt. När Halloween närmar sig är Cassie på jakt efter nya sätt att skrämmas på, och hamnar i en mystisk Halloween-butik där hon hittar en ovanlig bok som heter ”Den Onda Saken”. När Max tjatar på henne att läsa boken för honom, trots varningen ”Får ej läsas upp högt” ger hon till slut upp och läser för honom. Då hon kommer till den sista sidan i boken och den tydliga varningen – ”tänk inte på det” – börjar det kusliga äventyret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *