Kvällens filmer: Otroligt het, Road Trip, Bugsy, Wimbledo…

Otroligt het, Road Trip, Bugsy, Wimbledon, Wedding Daze, EdTV, Law abiding citizen, Underworld: Rise of the Lycans, Ciderhusreglerna, Pillertrillaren

Otroligt het

20:00 – 22:00

Svensk fars från 2009. Lisa är en medelålders gift kvinna som efter en kväll med tjejgänget på stadens hotell hamnat i säng med en yngre man. Samtidigt är hennes äldre syster Ulla på väg för att hälsa på och visa upp sin nye yngre man Fredrik, som dagen innan varit ute med sin kompis Johnny på hotellet. 2010 (n)

Road Trip

22:00 – 23:55

Road TripJosh och Tiffany har varit ett par sedan de var små. Men på college träffar Josh den vackra Beth och råkar ta ett snedsteg. Av misstag postas en videokassett med händelsen till Tiffany som är i Texas.

Bugsy

22:00 – 00:15

BugsyAmerikansk långfilm från 1991. FBI kallade honom den farligaste mannen i USA. Detsamma gjorde kvinnorna. En charmör utan nåd, en mördare med elegans. Bugsy besegrade Hollywood men blev besegrad av en kvinna. Det som inte fungerat för åtskilliga revolvermän lyckades för Virginia Hill: hon fångade den livsfarliga gangsterkungen.

Wimbledon

20:00 – 22:00

WimbledonTennisstjärnan Peter Colts otur manifesterar sig inte bara på tennisplanen, utan även i hans privatliv. Han är nära botten i rankningen i tennis och har dessutom problem med kärlekslivet. Men en dag vänder turen och han får chansen att spela i Wimbledon – världens mest prestigefyllda tennistävling. Där möter han Lizzie Bradbury, tennisens ”bad girl”, och självförtroendet får sig en välbehövlig skjuts. Driven av sin nyfunna lycka vänder turen och han befinner sig snart i toppen av ligan. Men kommer turen att hålla sig ända till slutet av tävlingen?

Wedding Daze

22:00 – 23:50

Wedding DazeDen unge Anderson har gett upp hoppet om att finna den rätta sedan han förlorat sin flickvän under minst sagt dramatiska omständigheter. Efter att hans kompis utmanat honom att försöka hitta en ny kärlek friar han till första bästa tjej. Döm om hans förvåning när hon tackar ja!

EdTV

00:50 – 03:05

EDtvFör att rädda den nedläggningshotade TV-stationen True TV, kommer chefen Cynthia Topping (Ellen DeGeneres) på den briljanta idén att följa och sända 24 timmar ur en helt vanlig persons liv 24 timmar om dygnet – oredigerat. Efter en lång rad oframgångsrika auditions stöter Cynthia ihop med Ed, en nördig men snygg kille som jobbar i videoaffär. Han tackar ja till erbjudandet, men får inte lång tid på sig att vänja sig vid sin nya, ständiga följeslagare – kamerateamet. Det är dock inte bara Eds liv som påverkas av filmandet, utan även hans vänner och familj. Nu måste han komma på ett sätt att avsluta EdTV.

Law abiding citizen

23:45 – 01:50

Law Abiding CitizenAmerikansk dramathriller från 2009. Clyde Shelton värld rasar samman när frun och dottern mördas under ett inbrott. De skyldiga åtalas men på grund av ett misstag under brottsundersökningen kommer en av männen undan med ett lindrigt straff. Det får Clyde att bestämma sig för att hämnas på alla som varit inblandade i fallet.

Underworld: Rise of the Lycans

21:30 – 23:20

Underworld: Rise of the LycansI denna uppföljare till filmserien belyses bakgrunden till den långtgående fejden mellan de aristokratiska vampyrerna och deras forna slavar – Lycans. Filmen äger rum under Den mörka tiden då en ung Lycan som hette Lucian växte upp till att bli en karismatisk ledare. Han piskade upp sitt folks hat mot den grymme Vampyrkungen Victor som hade förföljt och förslavat dem i hundratals år. Tillsammans med sin hemliga älskarinna, den vackra vampyren Sonja, ledar Lucian sitt folk mot Vampyrernas armé i en kamp för frihet.

Ciderhusreglerna

21:00 – 23:35

Eftersom han aldrig blir adopterad växer Homer upp på ett barnhem. Föreståndare för det är läkaren Wilbur Larch, som uppfostrar Homer att gå i hans fotspår. Men Homer längtar efter att se världen och en dag ger han sig iväg.

Pillertrillaren

01:50 – 04:10

Svensk komedi från 1994. Samma dag som David ska börja sitt nya arbete som säljare på ett läkemedelsföretag blir han lämnad av sin sambo. När han kommer till jobbet får han kasta sig in i jobbet på en gång. Till råga på allt planerar företagets vd att släppa ett preparat på marknaden där testresultaten varit allt annat än lyckade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *