Kvällens filmer: P.S. I love you, American History X, The…

P.S. I love you, American History X, The Dark Knight, TV Shop

P.S. I love you

21:00 – 23:35

Amerikanskt romantiskt drama från 2007. Holly och Gerry är gifta och grälar om det mesta, men deras kärlek går inte att ta miste på. När Gerry drabbas av en sjukdom rasar livet samman och när han dör känns det som om Hollys liv också tagit slut. Men Gerry har tänkt på hur han ska kunna hjälpa Holly genom sorgen och skrivit ett antal brev som ska guida henne genom sorgen och få henne att ta tag i sitt liv och gå vidare (n)

American History X

21:00 – 23:20

American History XBröderna Derek och Danny mister sin far, en polis mördad under ett skottdrama med svarta. Sorgen och hatet pressar Derek till radikala handlingar och han blir snart ledare för en nynazistisk rörelse.

The Dark Knight

21:00 – 00:05

The Dark KnightGothams beskyddare trappar upp kriget mot den organiserade brottsligheten. Tillsammans med polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent vill Batman göra slut på den kriminella verksamhet som sprider skräck på stadens gator. Brottsbekämparna tycks vara framgångsrika, men hamnar snart i ett laglöst kaos, skapat av en snillrik gangster som de terroriserade invånarna i Gotham City känner till endast som Jokern.

TV Shop

05:25 – 05:35

Gothams beskyddare trappar upp kriget mot den organiserade brottsligheten. Tillsammans med polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent vill Batman göra slut på den kriminella verksamhet som sprider skräck på stadens gator. Brottsbekämparna tycks vara framgångsrika, men hamnar snart i ett laglöst kaos, skapat av en snillrik gangster som de terroriserade invånarna i Gotham City känner till endast som Jokern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *