Kvällens filmer: På spaning med Bridget Jones, Nätterna v…

På spaning med Bridget Jones, Nätterna vid havet, Constantine, En sen kväll på McCool’s, Real Crime: Lady in the Lake

På spaning med Bridget Jones

21:00 – 23:10

Trots att Bridget är lyckligt förälskad i sin Mark Darcy, hotar svartsjukan att ta överhanden och förstöra deras förhållande. Hon misstänker att Marks unga, långbenta praktikant, som inte bara är snygg utan även intelligent, är intresserad av honom. Förhållandet sätts ytterligare på prov när Bridgets gamla flirt och före detta chef Daniel Cleaver, dyker upp och ställer till problem.

Nätterna vid havet

23:10 – 01:05

Paul är en samvetstyngd kirurg som satsat så mycket på karriären att familjelivet fått stryka på foten. Adrienne är en hängiven mor vars man varit otrogen och nu vill återvända till hennes sida. Paul och Adrienne behöver båda komma bort från vardagen, få lite ro och ta itu med sina liv. De tar sin tillflykt till den avlägsna lilla kuststaden Rodanthe, där ett oväder är på väg att svepa in. Under den oförglömliga helg de tillbringar ensamma i stadens stormpiskade värdshus kommer de varandra allt närmare. Det blir början på en romans som kommer att förändra deras liv…

Constantine

22:40 – 01:05

ConstantineAmerikansk thriller från 2005. För John Constantine är livet ett helvete och han har till och med försökt begå självmord. Anledningen till hans misär är att han har en övernaturlig gåva, han kan se halvblodsänglar och demoner som finns på jorden utklädda till människor. När polisen Angela Dodsons tvillingsyster mördas under märkliga omständigheter söker hon upp John och ber honom hjälpa henne att lösa mordet på systern. Deras efterforskningar leder dem till en mörk värld med änglar och demoner. Åldersgräns 15 år.

En sen kväll på McCool’s

23:00 – 00:55

En charmig svart komedi om tre män och deras förhållande till den farligt vackra Jewel. De troskyldiga männen vet inte vad som väntar när de ger sig in i Jewels värld…

Real Crime: Lady in the Lake

00:50 – 01:50

Carol Park var en 30-årig lärarinna och mor, som mördades brutalt 1976 av sin make. Gordon Park klubbade ned sin fru Carol med en isyxa och dumpade hennes nedtyngda kropp i Coniston Water, en av Englands djupaste sjöar. Park levde sedan med hemligheten i anmärkningsvärda 21 år. Detta är historien om den sju år långa polisutredning som slutligen ställde honom inför rätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *